Zarađuje milion i po dolara mjesečno vrijeđajući i ponižavajući muškarce

Šarna Bekman sa Gould Kousta u Australij izgubila je posao stomatološke asistentkinje tokom pandemije i odlučila da svoju zaradu vrati pomoću onlajn modelinga za sajtove za odrasle.

Sada, ona zarađuje šestocifrenu zaradu svakog mjeseca, iako tvrdi da na početku takav posao nije shvatala ozbiljno.

Prvo se količina posla smanjila kada je počela pandemija, a onda, kada nisam željela da se vakcinišem, izgubila sam posao. Kada sam počela da radim kao model za “Onlyfans” naglo su ljudi počeli da se interesuju za mene. Tako je sve počelo”, govori ona za “News.au.com”.

Ali, 27-godišnjakinja je pronašla neobičnu nišu na ovom sajtu, što ni ona sama nije mogla da zamisli. Kako navodi, na putu je da zarađuje milion i po dolara mjesečno u ovoj godini vrijeđajući i ponižavajući muškarce.

“Bila sam prilično “obična” kada sam se prvi put uključila u ovo, a onda sam počela da dobijam sve te zahtjeve, a oni su nudili veliki novac za to. Postavljali su mi čudne zahtjeve poput vrijeđanja njihove inteligencije. Nikad nisam mislila da će mi neko tražiti da mu govorim da je glup, prost i da budem zla prema njemu”, nastavlja ona.

Sjetila se da je sličan zahtjev dobila za jednog muškarca koji voli da nosi štikle i ženske torbice. Tada je shvatila da zaista postoje razni profili ljudi.

“Tražio da ga nazivam pogrdnim imenima, da ga vrijeđam svakojako i sve više i više novca bi mi uplaćivao. Ali, ovo nije posao za svakoga. Ne kažem da je ovo moralno ili da ovime treba da se bave djevojke, ali ovo je moj put. Radeći ovo dobijam mnogo uvreda i negativnih komentara, ali srećom imam “tvrdu kožu” i ne dopire to do mene tako lako”, navodi Šarna, dodajući da ima punu podršku majke i sestre.

Šarna dodaje i da se trudi da ne čita sve loše komentare, jer su joj važniji fanovi koji su uz nju od samog početka. Iako je počela da uživa u ovome, jednog dana želi da napusti sve ove sajtove i investira svoje zarade u modnu liniju kupaćih kostima i donjeg veša.

“ Volim modu i oduvijek sam voljela da kombinujem stvari. To je ostalo u meni, ali i dalje nisam 100 odsto uvjerena šta tačno želim da radim u životu, a da nije moda. Ovo je isplatljivo i uspijevam i više nego pristojan život da pružim sebi i mojoj mami”, kaže Šarna, a prenosi Ona.rs.

Provjerite slična mjesta

Mujović: U CEDIS-u ne cvjetaju ruže, Čađenović došao na gotovu štetu

Sjednica Skupštine je u toku, a na dnevnom redu su poslanička pitanja. Ministar energetike i …