Značajno veći prihodi Aerodroma

Prihodi Aaerodroma Crne Gore tokom prvih šest mjeseci 2022. godine su 150 odsto veći u odnosu na isti period prošle godine i iznose preko 12 miliona eura. Samostalni smo, ne izdržava nas niko i sami plaćamo svoje račune, poslujemo bez državne pomoći i bez subvencija, a naši aerodromi su odlično odgovorili svim izazovima sa kojima se suočava kompletna komercijalna avijacija. Nijedan let tokom ove sezone, za sada, nije otkazan jer su Aerodromi Crne Gore bili nespremni da opsluže vazduhoplove. Uprkos kriznim vremenima, u posljednjih godinu, na oba aerodroma opslužili smo preko million i sedamsto hiljada putnika.

To su poruke predsjednika Odbora direktora, Eldina Dobardžića i izvršnog direktora, Gorana Jandreoskog koje su saopštili na prigodnoj svečanosti povodom Dana Aerodroma Crne Gore koja je održana na podgoričkom aerodromu.

Ipak, kako naglašavaju, aerodromi su jedna od karika u avio industriji na čije se poslovanje odražava funkcionisanje ostalih u tom “lancu” zbog čega niko nije na dobitku ako nijesu svi na dobitku.

Provjerite slična mjesta

UNESCO dao saglasnost: Kotor uskoro dobija stadion dostojan grada

UNESCO je dao saglasnost na novi izgled stadiona FK “Bokelj”- objavio je predsjednik Opštine Kotor …