Prva dama Crne Gore u kreaciji Lazara Ilića na Bečkom operskom balu

Poznati crnogorski dizajner i stilista, Lazar Ilić, kreirao jedinstvenu haljinu koju je prva dama Crne Gore, gospođa Milena Milatović, nosila na Bečkom operskom balu – najuzvišenijem kulturnom događaju u Austriji, koji okuplja ugledne ličnosti iz svijeta politike, biznisa i kulture.
Prva dama Crne Gore, poznata je po svojoj sofisticiranosti i jednostavnosti, zato je i haljina za ovu posebnu priliku osmišljena kao spoj klasične elegancije i suptilnog savremenog stila, koji ističe prirodnu ljepotu i eleganciju – baš sve ono što prva dama nosi u sebi. Svaki kroj na haljini odiše bezuslovnom posvećenošću i kreativnošću dizajnera, dok crvena boja, pored elegancije nosi poruku ljubavi, radosti, energije i snage.
Ono što haljinu čini svojevrsnim remek-djelom je simbol ljubavi prema domovini. Posebno istaknut aksesoar – metalna ruka na lijevoj strani, smještena uz srce, predstavlja duboku povezanost i poštovanje prema našoj zemlji, dok sofisticirani dizajn reflektuje bogatstvo naše kulture i tradicije.
Za crnogorskog dizajnera i stilistu, Lazara Ilića, koji godinama stvara u Crnoj Gori i regionu, ostvarenje saradnje sa prvom damom, bilo je pitanje trenutka, a vjeruje da je pravi trenutak baš bio ovaj u kom prva dama ponosno nosi nesvakidašnju kreaciju predstavljajući nas na međunarodnoj sceni, poštujući pravila i protokol, a istovremeno ističući crnogorsku eleganciju i kreativnost, te naš jedinstven stil, ali i poštovanje prema naslijeđu koje svi nosimo u srcima.

Provjerite slična mjesta

UNESCO dao saglasnost: Kotor uskoro dobija stadion dostojan grada

UNESCO je dao saglasnost na novi izgled stadiona FK “Bokelj”- objavio je predsjednik Opštine Kotor …