Regionalni vodovod: Pripremljen Kolektivni ugovor, usvojene preporuke za što bolju sezonu

Druga po redu redovna sjednica Odbora direktora DOO „Regionalni vodovod Crnogorsko primorje“, održana je 26. maja 2023. godine u prostorijama Upravne zgrade Društva, u Budvi.

Odbor direktora DOO ,,Regionalni vodovod Crnogorsko primorje“ je na svojoj drugoj redovnoj sjednici razmatrao više tačaka Dnevnog reda, usmjerenih na pitanja od velikog značaja za dalji rad Regionalnog vodovoda.

Sjednici su, osim predsjednika i članova Odbora direktora, prisustvovali i izvršni direktor kao i njegovi najbliži saradnici.

Odbor direktora DOO ,,Regioanlni vodovod Crnogorsko primorje“ je ovom prilikom usvojio niz tačaka , među kojima izdvajamo Prijedlog Kolektivnog ugovora sa poslodavcem, koji se po prvi put potpisuje u ovom Društvu od osnivanja istog.

Usvajanje Prijedloga Kolektivnog ugovora je rezultat odgovornog odnosa i konstruktivne saradnje Odbora direktora, menadžmenta i zaposlenih u Regionalnom vodovodu.

Odbor direktora je usvojio jedan broj preporuka i zaključaka u cilju što bolje pripreme Regionalnog vodovoda za predstojeću turističku sezonu.

Kao i u prethodnom periodu, nastaviće se sa aktivnostima na unaprjeđenju saradnje sa lokalnim vodovodnim preduzećima na Crnogorskom primorju, čiji je krajnji cilj obezbjeđivanje optimalnih uslova za isporuku visokokvalitetne vode stanovnicima i posjetiocima Crnogorskog primorja.

▫️U susret ljtenjoj turističkoj sezoni, pred Regionalnim vodovodom su brojni izazovi i mnoštvo problema izazvanih padom izdašnosti izvorišta „Bolje Sestre“, ali, ovo Društvo će, zahvaljujući stručnim kadrovima kojima raspolaže, njihovom znanju i optimizmu, biti spremno da se sa svim poteškoćama adekvatno izbori.

Provjerite slična mjesta

UNESCO dao saglasnost: Kotor uskoro dobija stadion dostojan grada

UNESCO je dao saglasnost na novi izgled stadiona FK “Bokelj”- objavio je predsjednik Opštine Kotor …