Spektakl u Baru povodom proslave Dana nezavisnosti: Čolić okupio brojne ljubitelje evergrina

Nakon prošlogodišnjeg nezaboravnog koncerta Dina Merlina, Barani su sa brojnim gostima i posjetiocima sinoć na grandiozan način proslavili Dan nezavisnosti uz legendu muzičke scene, Zdravka Čolića.
Organizator proslave i ove godine bili su Opština Bar i Turistička organizacija toga grada. Plato ispred Sportske dvorane „Topolica“ brojao je nezapamćen broj ljudi, koji su od početka do kraja skoro tročasovnog druženja uglas pjevali Čolićeve pjesme. Osmijeh i dobro raspoloženje rasprostranilo se se svuda, te su u koncertu uživali posjetioci kao i domaće stanovništvo različite dobi.
Komentarišući veliki broj ljudi koji se okupio ispred Topolice, predsjednik Opštine Bar, Dušan Raičević kazao je da se pored obilježavanja praznika, na ovaj način simbolično najvaljuje i ljetnja turistička sezona.
“Već prethodnih dana su skori svi smještajni kapaciteti u našem gradu popunjeni, i sudeći po najavama turističkih poslenika, mogu slobodno reći da je pred nama jedna rekordna ljetnja turistička sezona”, kazao je Raičević.
Saglasna sa njim je i predstavnica Turističke organizacije Bara, Nikoleta Nikčević.
“Ovakve manifestacije značajne su i za naše turističke agencije koje su u saradnji sa regionalnim agencijama popunili kapacitete i ostvarili dobru saradnju, prodali brojne izlete, tako da slobodno mogu reći da je manifestacioni vid turizma od velikog značaja za razvoj turizma u našoj opštini”, poručila je ona.
Poslije petnaest godina, ponovo smo u Baru, hvala svima koji su iz regije došli ovdje, vrijeme nas je poslužilo, kazao je Zdravko Čolić i time započeo koncert u Baru.
Na kraju večeri uslijedio je senzacionalni vatromet.

Provjerite slična mjesta

Poligraf ‘ulaznica’ za ANB Crne Gore

Crnogorska Agencija za nacionalnu bezbjednost (ANB) namjerava da uvede poligrafsko ispitivanje kao jedan od način …