Nastavak tradicije društveno-odgovornih aktivnosti na Lake fest-u

Tradicionalni sponzor Lake Fest-a, Pivara „Trebjesa“ nastavlja sa sprovođenjem društveno-odgovornih aktivnosti i na ovogodišnjem izdanju festivala. Kampanje „Kad pijem ne vozim“ i „Rock&Recycle“ realizovaće se tokom sva tri festivalska dana.

„Baš kao što slogan kaže – tradicija se nastavlja, pa ni ovo izdanje festivala na Krupcu ne može se zamisliti bez naših tradicionalnih kampanja ‘Kad pijem ne vozim’ i ‘Rock&Recycle’. Posebno nas raduje što su ove kampanje postale dio festivalske kulture, koje svake godine pokrenu posjetioce da budu društveno odgovorni i ekološki angažovani“, kazala je Natalija Đordan, menadžerka korporativnih komunikacija Pivare Trebjesa.

Kroz kampanju „Kad pijem ne vozim“ Pivara već godinama promoviše i podiže svijest o bezbjednosti u saobraćaju. Lake fest će i ove godine organizovati autobuski prevoz, a Pivara „Trebjesa“ će subvencionirati dio cijene karata.

Ove godine cijena karte na relaciji Nikšić – Krupac i Krupac – Nikšić je 0,7 eura, a za one koji će putovati sa Krupca do Podgorice cijena je 2 eura.

Iako posjetioci na festival dođu zbog dobre muzike i zabave, svake godine pokažu i svoju društvenu-odgovornu stranu kroz zelenu kampanju „Rock&Recycle“.

Da dobar provod podrazumijeva i brigu o životnoj sredini pokazuje i podatak da je od početka ove kampanje na Lake Fest-u prikupljeno preko 180 hiljada plastičnih čaša.

Tako će biti i ove godine, pa će se na festivalskom prostoru skupljati čaše, a za 10 prikupljenih koje donesu na Rock&Recycle štand, posjetioci će biti nagrađeni simboličnim poklonom.

Kroz ekološke aktivacije koje će biti organizovane u kampu, prikupljaće se limenke koje će takođe biti poslate na reciklažu.

Provjerite slična mjesta

Poligraf ‘ulaznica’ za ANB Crne Gore

Crnogorska Agencija za nacionalnu bezbjednost (ANB) namjerava da uvede poligrafsko ispitivanje kao jedan od način …