Nastavak tradicije društveno-odgovornih aktivnosti na Lake fest-u

Tradicionalni sponzor Lake Fest-a, Pivara „Trebjesa“ nastavlja sa sprovođenjem društveno-odgovornih aktivnosti i na ovogodišnjem izdanju festivala. Kampanje „Kad pijem ne vozim“ i „Rock&Recycle“ realizovaće se tokom sva tri festivalska dana.

„Baš kao što slogan kaže – tradicija se nastavlja, pa ni ovo izdanje festivala na Krupcu ne može se zamisliti bez naših tradicionalnih kampanja ‘Kad pijem ne vozim’ i ‘Rock&Recycle’. Posebno nas raduje što su ove kampanje postale dio festivalske kulture, koje svake godine pokrenu posjetioce da budu društveno odgovorni i ekološki angažovani“, kazala je Natalija Đordan, menadžerka korporativnih komunikacija Pivare Trebjesa.

Kroz kampanju „Kad pijem ne vozim“ Pivara već godinama promoviše i podiže svijest o bezbjednosti u saobraćaju. Lake fest će i ove godine organizovati autobuski prevoz, a Pivara „Trebjesa“ će subvencionirati dio cijene karata.

Ove godine cijena karte na relaciji Nikšić – Krupac i Krupac – Nikšić je 0,7 eura, a za one koji će putovati sa Krupca do Podgorice cijena je 2 eura.

Iako posjetioci na festival dođu zbog dobre muzike i zabave, svake godine pokažu i svoju društvenu-odgovornu stranu kroz zelenu kampanju „Rock&Recycle“.

Da dobar provod podrazumijeva i brigu o životnoj sredini pokazuje i podatak da je od početka ove kampanje na Lake Fest-u prikupljeno preko 180 hiljada plastičnih čaša.

Tako će biti i ove godine, pa će se na festivalskom prostoru skupljati čaše, a za 10 prikupljenih koje donesu na Rock&Recycle štand, posjetioci će biti nagrađeni simboličnim poklonom.

Kroz ekološke aktivacije koje će biti organizovane u kampu, prikupljaće se limenke koje će takođe biti poslate na reciklažu.

Provjerite slična mjesta

Vučjak ujeo učenika u dvorištu škole, pas i dalje luta

Devetogodišnjeg dječaka, učenika IV razreda OŠ „Jugoslavija“ u školskom dvorištu ujeo je pas. Dječak je …