Britanska privredna komora najavila značajan projekat

Britanska privredna komora sa zadovoljstvom najavljuje stratešku buduću saradnju sa Evrensel Capital Partners Global Group, jer uspostavljaju ECP Balkans na Kosovu kako bi pomogli kompanijama sa potencijalnim razvojom širom regiona Balkana.

Pet strateških kompanija unutar ECP Global Grupe i njihov poslovni partner Hadigy Limited su se pridružili Komori kao platinasti članovi:
• Evrensel Capital Partners PLC – Holding Kompanija sa sedištem u Ɖersi.
• ECP Balkans – Podrška balkanskim inovacijama i rastu.
• ECP Global Trading – Međunarodna trgovačka platforma.
• ECP United Planet Solutions – Voda, otpad i tlo.
• ECP Global Fiber Solutions – Industriska konoplja.
• Hadigy Limited – Usluge korporativnih finansija.
BCCK će pomoći ECP Global Group da identifikuje kompanije sa potencijalnim rastom koje mogu imati koristi od ECP finansiranja i njegove globalne mreže u okviru različitih poslovnih sektora i vlada.
Nadalje, ECP Global Group će donijeti svoje dragocjeno iskustvo i mrežu kako bi pomogla Komori da uspostavi godišnji Balkan Investment Summit koji će nastojati osigurati unutrašnja i vanjska ulaganja.
Gdin. Anthony Roger Moore, osnivač i izvršni predsednik ECP-a, nedavno je prokomentarisao: „Ohrabreni smo da vidimo značajan potencijal za rast poslovanja širom regiona Balkana, koji ćemo moći financirati i povezati sa našom globalnom poslovnom platformom.“
Predsjedavajući Komore, gdin. Mariano Anthony Davies, dodao je da su interes britanske vlade za “nearshipring” i transfer specifičnog znanja strateški relevantni u regionu Balkana. Pozdravljamo ovu priliku da izgradimo snažan poslovni most između britanskog poslovanja i Balkana.

Provjerite slična mjesta

UNESCO dao saglasnost: Kotor uskoro dobija stadion dostojan grada

UNESCO je dao saglasnost na novi izgled stadiona FK “Bokelj”- objavio je predsjednik Opštine Kotor …