Ne razmišljaju o smjeni direktora Bulatovića

Izvršni direktor Puteva Radenko Bulatović nije smijenjen sa te funkcije niti je odbor direktora razmišljao o tome, saopštio je za “Dan” Dragan Smolović, predsjednik odbora direktora preduzeća. Njegova reakcija je uslijedila nakon što su se pojavile nezvanične informacije da je Bulatović smijenjen sa ove pozicije.

– Radenko Bulatović nije smijenjen niti smo dobili predlog za njegovo razrešenje. Njega jedino može smijeniti odbor direktora, a o tome odbor direktora nije razmišljao niti ima potrebe da razmišlja. To je najstručniji direktor od svih preduzeća čiji je osnivač Glavni grad i daleko najuspješniji. Putevi su firma koja najbolje radi bez ikakvih blokada, dugovanja ili bilo čega. Nikom centa ne duguju, nikom se ne kasni ni po pitanju plaćanja računa – saopštio je Smolović.

Da li je smijenjen sa funckije izvršnog direktora preduzeća juče smo željeli da pitamo i Radenka Bulatovića. Međutim, on nije odgovarao na telefonske pozive i poruke “Dana”.

Putevi su se našli u žiži interesovanja poslednjih dana nakon što je Urbanističko-građevinska inspekcija Ministarstva ekologije, prostornog planiranja i urbanizma zapečatila asfaltnu bazu preduzeća u naselju Cijevna jer ne posjeduje potrebnu dokumentaciju za rad, između ostalog nije upisano u katastar nepokretnosti, nema odobrenje za gradnju. Ukoliko ne obezbijede alternativni način za kupovinu asfalta i bitumena to bi, kako je saopštio Smolović, značilo i prestanak rada preduzeća i njegova likvidacija.

Provjerite slična mjesta

U udesu stradao mladić

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 23.45 časova u Sutomoru, poginuo je I.J. …