Policija na auto-putu, strogo zabranjen ulazak bez ovlašćenja

Na dionici auto-puta Smokovac-Mateševo do njenog otvaranja strogo je zabranjen pristup i prolaz svim neovlašćenim licima imajući u vidu da ova dionica i dalje ima status gradilišta za koje je u potpunosti odgovoran glavni izvođač radova, kompanija CRBC. To su za Portal RTCG saopštili iz kompanija Monteput i CRBC.

“Prolaz će isključivo biti omogućen zaposlenima u sklopu tekućih radova na dionici (testiranje elektro-mašinskih instalacija i ostale aktivnosti na pripremi dionice za puštanje u rad). Dosadašnji format propusnica zbog zloupotreba prestaje da važi. Uprava policije će, u okviru svojih ovlaćenja, svojim neposrednim prisustvom, pružiti asistenciju i pomoć, kako upravljaču budućeg auto puta, tako i izvođaču radova, u kontroli i zabrani nedozvoljenog i neovlašćenog pristupa lica i vozila, kako na ulazima/izlazima na auto-put, tako i kontrolom prolaska i kretanja vozila, na samoj trasi budućeg auto-puta”, kazali su za Portal RTCG saopštili iz kompanija Monteput i CRBC.

Kako su naveli, svaki nedozvoljeni pristup, aktivnost i prekoračenje ograničenja brzine koje važi za gradilišta biće najstrože sankcionisani u skladu sa zakonom.

Molimo sve građane za razumijevanje i strpljenje, njihova bezbjednost ali i bezbjednost radnika angažovanih na auto-putu je na prvom mjestu i ne smije biti ugrožena prijevremenim korišćenjem ove saobraćajnice”, poručili su iz kompanija Monteput i CRBC.

Provjerite slična mjesta

Šaranović: Gašenje video nadzora na ulicama nosi visoke rizike

Ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović saopštio je da je danas od Agencije za zaštitu ličnih …