Udarne vijesti
DCIM103MEDIADJI_0903.JPG

Počinju radovi na sanaciji Aerodromske ulice

Ekipe gradskog preduzeća Putevi d.o.o. u poneđeljak, 14.02., počinju sa radovima na temeljnoj sanaciji Aerodromske ulice.

Riječ je o veoma važnoj saobraćajnici na Starom aerodromu, koja će biti sanirana u dužini od 530m. Sanacija će obuhvatiti asfaltni kolovoz, trotoarske površine i prostor za parking.

Ekipe Puteva radiće na rezanju, raskopavanju, mašinskom struganju, izdizanju šahti fekalne i atmosferske kanalizacione mreže, izradi izravnavajućeg sloja, ugradnji završnog sloja na ukupnoj površini od 6.000m².

Po završetku asfalterskih radova, slijedi obilježavanje i ugradnja vertikalne i horizontalne signalizacije, kao i sanacija 500m² trotoarskih površina. Vrijednost ovih radova je oko 170,000.00 eura.

Podsjećamo, Glavni grad je posvećen ravnomjernom razvoju Podgorice, a Stari aerodrom kao naselje koje se ubrzano razvija, zahtijeva konstantno ulaganje u infrastrukturu i nove sadržaje. Stanovnici Aerodromske ulice dobili su u proteklom periodu park na površini od 6.000m², sa sadržajima za sve generacije, dok će sanacijom ove saobraćajnice, imajući u vidu da je u pitanju jedna od najfrekventnijih u ovom naselju, dodatno biti unaprijeđena putna infrastruktura.

Detalji bizniscg

Provjerite slična mjesta

Pogledajte predlog za rekonstrukciju Vlade

Građanski pokret URA objavio je predlog za rekonstrukciju 43. Vlade Crne Gore. Cijeneći politicki moment …