Kolašin Valleys vikend otvorenih vrata za građane u hotelu Swissôtel

Prvi Kolašin Valleys vikend otvorenih vrata za građane Kolašina i posjetioce iz drugih okolnih opština, biće održan u subotu i nedjelju, 2. i 3. marta u hotelu Swissôtel Resort Kolašin.
Tokom dva dana, u periodu od 10 do 15.30 časova, građanima će biti predstavljena ponuda i sadržaji prvog luksuznog hotela na ski-stazama u Crnoj Gori kao i planovi daljeg razvoja planinskog rizorta Kolašin Valleys.
Prevoz za zainteresovane posjetioce biće organizovan oba dana od hotela Four points by Sheraton i to u 10, 12 i 14 časova a povratak iz Swissôtela u 11.30, 13.30 i 15.30 časova. Kontakt telefon za rezervaciju mjesta u prevozu, najkasnije do petka u 17 časova, je 067 583 616.
Ukoliko vremenske prilike dozvole, vikend otvorenih vrata će se održati i 9. i 10. marta u istom periodu, od 10 do 15.30 časova, uz organizovan prevoz.
Vikend otvorenih vrata dio je aktivnosti u sklopu otvaranja hotela tokom kojih će, kako je ranije najavljeno, kroz organizovane ture i obilaske, Swissôtel i Kolašin Valleys predstaviti ponudu destinacije najprije Kolašincima i građanima opština oko Bjelasice.
Nakon više od decenije, Swissôtel Resort Kolašin je prvi hotel otvoren u Kolašinu i trenutno je hotel na najvišem nadmorskom položaju u zemlji. Hotel nudi 116 smještajnih jedinica sa direktnim pristupom ski-stazi Kolašin 1600, usluge skijašnice, dva restorana, lobby sa kaminom-barom, cigar-bar i shopping prostor globalnih ski-brendova. Ovdje gosti mogu iz svojih udobnih soba i apartmana nesmetano da pređu na ski-staze ili da sa svojih balkona uživaju u pogledu na padine i obližnje planinske vrhove.
Fotografije: Kolašin Valleys

Provjerite slična mjesta

UNESCO dao saglasnost: Kotor uskoro dobija stadion dostojan grada

UNESCO je dao saglasnost na novi izgled stadiona FK “Bokelj”- objavio je predsjednik Opštine Kotor …