Novi povoljni telekomunikacioni paketi nastali saradnjom MTEL-a i EYCA kartice

Podgorica, (Media Biro) Novo partnerstvo EYCA omladinske kartice sa kompanijom MTEL donosi posebne telekomunikacione pakete kreirane u skladu sa potrebama mladih. Paketi su predstavljeni na današnjoj press konferenciji u Podgorici gdje se prisutnima obratio direktor Sektora za marketing, prodaju i brigu o korisnicima kompanije MTEL, Balša Aćimić, te istakao koliko im je važna društveno-odgovorna komponenta MTEL-ovog poslovanja, posebno kada je riječ o aktivnostima usmjerenim ka mladima.
“Cilj Mtel-a nije samo pružanje telekomunikacionih usluga mladima. Mi želimo biti pokretači pozitivnih promjena u njihovim životima. Naši korisnički paketi, razvijeni u saradnji s partnerima na projektu EYCA, nisu samo o pružanju pristupa komunikacijama. Oni su i alat za osnaživanje mladih, alat koji će im pomoći u razvoju i unaprjeđenju vještina koje su im potrebne za budućnost,” kazao je Aćimić.
Ovom prilikom je pojašnjeno da će kompanija MTEL, uz pokazanu EYCA karticu i identifikacioni dokument, omogućiti svim EYCA korisnicima da izaberu neke od paketa iz m:tel ponude – Urban EYCA ili Surf EYCA, te tako pružiti podršku mladima koji su procesu sazrijevanja i planiranja ličnih finansija.
“Pripremili smo tri nevjerovatna Urban EYCA paketa sa neograničenim pozivima, dosta neta, najsavremenijim digitalnim servisima i dodatnim uslugama, za sve potrebe mladih! A za one koji su ljubitelji opuštenog surfovanja internetom, Surf EYCA je prava stvar za njih,” poručio je Aćimić.
U ime projekta Evropske omladinske kartice (EYCA) u Crnoj Gori koji od 2018. godine realizuje NVO „Centar za omladinsku edukaciju” (COE) uz podršku i pokroviteljstvo Ministarstva sporta i mladih prisutnima se obratio direktor NVO COE, Jugoslav Radović, te podsjetio da je međunarodna društveno-odgovorna inicijativa EYCA kartice do sada okupila preko 60.000 mladih u Crnoj Gori i više od 8 miliona mladih širom 37 zemalja u Evropi.
“Ponosni smo na uspostavljeno partnerstvo i priliku da naši korisnici imaju pristup najsavremenijim i sniženim telekomunikacionim paketima koji će im omogućiti uštedu, ali i više drugih pogodnosti prilagođenih njihovim potrebama i navikama. Uvjereni smo da saradnje poput ove još više mogu motivisati i druge aktere iz biznis zajednice da mlade prepoznaju kao važan resurs, ali i populaciju kojoj je neophodno pružiti konkretnu podršku i povoljnosti. Radujemo se budućim aktivnostima sa kompanijom MTEL i zahvaljujemo im se na pruženom povjerenju,” kazao je Radović.
Direktor Sektora za marketing, prodaju i brigu o korisnicima kompanije MTEL, Balša Aćimić najavio je da će i u narednom periodu za njihovu kompaniju biti ovakvih ili sličnih projekata za podršku mladima i kompletnom društvu u Crnoj Gori.
“MTEL nije samo telekomunikacioni operator već kompanija posvećena neprekidnoj modernizaciji poslovanja i stalnom poboljšanju usluga i servisa. To je ono što nas čini liderima u telekomunikacijama u Crnoj Gori. Ali više od toga, mi smo sastavni dio društva, s vizijom aktivnog učešća u svakodnevnom napretku naše zajednice,” podvukao je Aćimić.

Provjerite slična mjesta

UNESCO dao saglasnost: Kotor uskoro dobija stadion dostojan grada

UNESCO je dao saglasnost na novi izgled stadiona FK “Bokelj”- objavio je predsjednik Opštine Kotor …