Mtel i Evropska omladinska kartica (EYCA): Novo partnerstvo po mjeri mladih

                        

Podgorica (02.02.2024.) – Predstavnici kompanije Mtel i projektni tim NVO Centar za omladinsku edukaciju potpisali su Ugovor o partnerstvu kojim je planiran niz telekomunikacionih pogodnosti i ušteda za korisnike Evropske omladinske kartice (EYCA).

Evropska omladinska kartica (EYCA) je međunarodni društveno odgovorni program i jedina zvanična i besplatna benefit kartica podržana od strane Ministarstva sporta i mladih, koja u Crnoj Gori omogućava svim crnogorskim građanima i građankama uzrasta 13-29 godina da koriste preko 250 popusta u zemlji i preko 30 hiljada popusta u čitavoj Evropi.

Od 2. februara pogodnosti i specijalni paketi prilagođeni potrebama mladih očekuju i korisnike Mtel mreže. 

“Društveno-odgovorna komponenta poslovanja naše kompanije nam je posebno važna, naročito ako se odnosi na aktivnosti usmjerena ka mladima. U tom pogledu, prepoznali smo da Mtel i NVO Centar za omladinsku edukaciju teže istim ciljevima, tako da je strateško partnerstvo na projektu Evropske omladinske kartice (EYCA), koje podrazumijeva niz benefita za mlade u Crnoj Gori bio logičan korak”, izjavio je Zoran Milovanović, izvršni direktor kompanije Mtel. 

Kompanija Mtel počiva na temeljima neprestane modernizacije poslovanja i konstantnog poboljšanja usluga i servisa, zbog čega danas i jeste lider u telekomunikacijama u Crnoj Gori. Kao društveno odgovorna kompanija, Mtel aktivno učestvuje u svakodnevnom napretku crnogorskog društva, dajući doprinos razvoju zajednice, pa se posebna podrška pruža socijalnim, kulturnim, obrazovnim, zdravstvenim i sportskim programima i inicijativama.

Milovanović je istakao da je cilj kompanije Mtel ne samo da pruži mladima telekomunikacione usluge i posebno pravljene pakete uz veliku uštedu, već i da radi na kontinuiranoj edukaciji i unapređivanju vještina mladih u Crnoj Gori.

“Kao kompanija smo posvećeni svakodnevnom poboljašnju položaja djece, studenata i mladih, kako po pitanju životnog standarda, tako i po pitanju njihovog razvoja. Korisničkim paketima koje smo razvili u saradnji sa partnerima na EYCA projektu planiramo da osavremenimo pristup komunikacijama, ali i da zajedno radimo na edukaciji mladih, posebno u domenu bezbjednosti na internetu“, istakao je Milovanović.

U ime implementatora projekta, svoje utiske je podijelio i izvršni direktor NVO “Centar za omladinsku edukaciju”, Jugoslav Radović. „Srećni smo zbog prilike da naši korisnici imaju pristup najsavremenijim i pogodnim telekomunikacionim paketima koji će im omogućiti uštedu, ali i više drugih pogodnosti

prilagođenih njihovim potrebama i navikama. Program Evropske omladinske kartice (EYCA) je međunarodna društveno-odgovorna inicijativa koja je do sada okupila preko 60.000 mladih u Crnoj Gori i više od 8 miliona mladih širom 37 zemalja u Evropi. Uvjereni smo da saradnje poput ove još više mogu motivisati i druge aktere iz biznis zajednice da mlade prepoznaju kao važan resurs, ali i populaciju kojoj je neophodno pružiti konkretnu podršku i povoljnosti. Radujemo se budućim aktivnostima sa kompanijom Mtel i zahvaljujemo im se na pruženom povjerenju“, poručio je Radović.

Svi dogovoreni benefiti i informacije su javno dostupni na Mtel i EYCA veb sajtu, kao i njihovim društvenim mrežama.

Projekat Evropske omladinske kartice (EYCA) u Crnoj Gori od 2018. godine realizuje NVO „Centar za omladinsku edukaciju” uz podršku i pokroviteljstvo Ministarstva sporta i mladih, u ime Vlade Crne Crne Gore.

Provjerite slična mjesta

Praznici doveli turiste, gužve na graničnim prelazima

Zbog povećanog prliva gostiju u Crnu Goru na svim graničnim prelazima u Herceg Novom zabilježene …