Besplatno skijanje za građane Kolašina, Andrijevice, Berana i Petnjice, ski oprema za Kolašince

Ski centar Kolašin 1450, u okviru prvog planinskog rizorta na ski stazama, Kolašin Valleys, obezbijedio je ove sezone besplatno skijanje za građane Kolašina, Andrijevice, Berana i Petnjice.

Besplatan ski-pas četiri dana nedjeljno, od ponedjeljka do četvrtka, namijenjen je punoljetnim građanima ovih opština, dok će Petnjičani to pravo koristiti i petkom. Sve što je potrebno je identifikacija uz ličnu kartu za punoljetne građane. Djeca i mladi ostvaruju to pravo u pratnji roditelja sa ličnom kartom.

Uz to, Ski centar Kolašin 1450 i rizort Kolašin Valleys će obezbijediti i besplatnu ski opremu za Kolašince, prvenstveno omladinu. Riječ je o skijama, cipelama, vezovima, štapovima za one koji nemaju opremu.

Akcija važi na stazama Kolašin 1450, ali ne i na stazama državnog Skijališta Crne Gore.

“Besplatno skijanje za građane Kolašina i tri okolne opštine i kampanja “Skijam na svojoj planini” jedna je od aktivnosti iz programa društveno-odgovornog poslovanja koje će se nastaviti i u predstojećem periodu, pored ostalog, i kroz naš doprinos prazničnom ukrašavanju grada i neke druge akcije. Očekujemo da staze 1450 budu najposjećenije i vjerujemo da je ova pogodnost za građane Kolašina i tri susjedne opštine pravi podsticaj skijanju koje u ovim krajevima ima dugu tradiciju”, saopštila je Dragana Bećirović, PR i marketing savjetnica na projektu Kolašin Valleys.

Kolašin Valleys je prvi hotelsko-rezidencijalni kompleks na ski stazama u Crnoj Gori. To je cjelogodišnji planinski rizort sa hotelskim kapacitetima i kolekcijom ekskluzivnih vila – šalea, smješten u alpskom ambijentu na padinama Bjelasice, uz izvanredno skijalište sa trenutno 45 kilometra ski-staza.

Prvi planinski rizort razvija se kao destinacija aktivna i zimi i ljeti, na najzelenijoj crnogorskoj planini Bjelasici, između Nacionalnog parka Biogradska gora, Moračkih planina i Komova i kanjona Tare pod zaštitom UNESCO-a.

Planinski rizort na nadmorskim visinama 1450 i 1600 metara, čiji projekat potpisuje Ecosing, globalno renomirani kanadski studio za planiranje skijališta, ove zimske sezone otvoriće vrata svog prvog hotela, Swissotel Resort Kolašin.

Fotografije: Kolašin Valleys

Provjerite slična mjesta

UNESCO dao saglasnost: Kotor uskoro dobija stadion dostojan grada

UNESCO je dao saglasnost na novi izgled stadiona FK “Bokelj”- objavio je predsjednik Opštine Kotor …