Winter wonderland / The Chedi Luštica Bay se pretvara u zimsku zemlju čuda

Luštica Bay – Ove zime, hotel The Chedi Luštica Bay će očarati goste spektakularnim adventom pod nazivom „Winter Wonderland “. Od 8.decembra 2023 do 8.januara 2024.godine, svakog vikenda, hotel će biti pretvoren u čarobno zimsko carstvo, ukrašen sa impozantnih 100 prirodnih sadnica jelki, stvarajući bajkovitu atmosferu koja dočarava duh praznika.
Svecana atmosfera, blistave svjetiljke, ukusni zalogaji, šarenilo rukotvorina i zabava za najmladje samo su dio ponude Winter Wonderland-a koji donosi radost i toplinu tokom praznične sezone.

U srcu adventa posjetioci će imati priliku istražiti praznični sajam koji će predstaviti lokalno i ručno izrađene dragocjenosti poput božićnih ukrasa, nakita, šarmantnih lutaka, udobnih pletenih rukavica, šalova i umjetničkih djela.

Advent u „Winter Wonderland“ predstavlja ne samo slavlje i zabavu, već i duboku posvećenost zajednici, i stoga gosti su pozvani da učestvuju u prazničnoj magiji tako što će napisati svoje najljepše želje, umetnuti ih u božićni ukras i zakačiti na naše posebno Drvo Želja. Svaka želja postaje simbol nade, a svi prikupljeni prihodi biće namenjeni podršci dobrotvornim organizacijama.

„Kutak ljubavi“ pruža savršenu pozadinu za radost i stvaranje trajnih uspomena, sa čarobnim mjestom za dvoje, Instagram ramom i ljubavnim imelama – savršeno mjesto za dirljive trenutke sa voljenima.

Pored bajkovite atmosfere, The Chedi je pripremio prazničnu gozbu sa raznovrsnim stanicama hrane i pića. Utoplite se uz poslastice poput tople čokolade, domaćeg biljnog čaja, kuvanog vina s cimetom ili prazničnog božićnog punča. Gosti će imati priliku opustiti se u posebno osmišljenim koktelima poput „Rudolfa“, „Snješka Bijelića“ i „Gospođe Mraz“.
Uz ove ukusne napitke, u ponudi su i primamljivi zalogaji, uključujući sočne Fondue varijacije, domaće hot dogove, bogate sendviče i posebnu stanicu “Candy Forest” s najslađim poslasticama.

Za naše najmlađe posjetioce pripremljen je niz atrakcija, uključujući druženje sa Deda Mrazom, oslikavanje lica, ukrašavanje božićnih kolačića i projekcije božićnih filmova.

Ovaj praznični spektakl obećava stvaranje nezaboravnih uspomena za sve koji nam se priduže.

Željko Knezović, zamjenik izvršnog direktora hotela The Chedi, izrazio je svoje ubuđenje: “ “Winter Wonderland“ nije samo događaj; to je slavlje radosti i zajedništva. Kreirali smo advent koji obuhvata suštinu praznične sezone i radujemo se podijeliti ove čarobne avanture sa našim gostima. Ujedno, ova inicijativa naglašava i našu snažnu posvećenost lokalnoj zajednici. Dodao bih i da će, po zatvaranju adventa, sadnice jelki biti pažljivo donirane kako bismo doprinijeli pošumljavanju Crne Gore. Ovaj gest predstavlja dio naše posvećenosti održivosti i očuvanju prirode.“

Winter Wonderland advent je dio hotelske novogodišnje ponude, koju gosti mogu istražiti i rezervisati preko hotelskog vebsajta: NOVA GODINA | The Chedi Luštica Bay (chedilusticabay.com), email adrese: reservations@chedilusticabay.com ili pozivom na broj: +382 32 661 266

Planirano otvaranje je u petak, 8. decembra od 16h.

Pridružite nam se u hotelu The Chedi Luštica Bay dok donosimo duh prazničnog raspoloženja i stvaramo dragocjene trenutke.

Provjerite slična mjesta

Poligraf ‘ulaznica’ za ANB Crne Gore

Crnogorska Agencija za nacionalnu bezbjednost (ANB) namjerava da uvede poligrafsko ispitivanje kao jedan od način …