Rolović nagrađen jer je pokazao konkretne rezultate u borbi protiv kriminala

Pohvaljujem jutrošnju akciju hapšenja sprovedenu od strane tivatske policije, kojom je rukovodio Petar Rolović, policijski inspektor koji je jutros imenovan za novog načelnika Regionalnog centra bezbjednosti Jug, saopštio je ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović.

Imenovanje Rolovića je odraz čvrstog opredjeljenja da će budući rad Ministarstva unutrašnjih poslova značiti samo jedno – profesionalizam, odlučnost i neselektivnost = konkretni rezultati u borbi protiv kriminala. 

Rolović je prvi radni dan kao šef policije na jugu počeo konkretnim rezultatima, lišavanjem slobode dva službenika ODT u Kotoru, zbog sumnje u izvršenje krivičnog djela odavanje službene tajne.

Od Rolovića, policijskog inspektora koji je nagrađivan za najboljeg policajca u Tivtu, ali i nosioca odlikovanja Centra za sprovođenje zakona u Jugoistočnoj Evropi za izuzetan lični doprinos borbi protiv međunarodnog kriminala, očekujemo da bude predvodnik u punoj revitalizaciji rada policije na jugu. 

“Kroz implementaciju principa transparentnosti težimo da građanima približimo rad Ministarstva unutrašnjih poslova, a vjerujemo da je jedan od najboljih načina za to upravo predstavljanje novih kadrovskih rješenja. Kako smo i zacrtali, nastavljamo sa postavljenjima dokazanih profesionalaca na važne pozicije unutar policijske organizacije”, zaključio je Šaranović.

Provjerite slična mjesta

UNESCO dao saglasnost: Kotor uskoro dobija stadion dostojan grada

UNESCO je dao saglasnost na novi izgled stadiona FK “Bokelj”- objavio je predsjednik Opštine Kotor …