Jušković odgovorio DCG: Nastavlja se konfuzija i kontradiktornost Demokrata povodom izbora direktora ACV

Najnovije saopštenje Demokrata ukazuje na konfuznost ove političke grupacije povodom konkursa i izbora direktora ACV, tvrdi jedan od kandidata za direktora Agencije za civilno vazduhoplovstvo Nebojša Jušković.

Naime, bivši predsjednik Savjeta Dženan Kolić nakon smjene daje izjavu da su on i Savjet smijenjeni zbog želje da se nezakonito produži mandat gospodinu Zoranu Maksimoviću, koji je zakonito pošao u penziju, a pri tom zaboravlja činjenicu da je pokušao da izabere protivzakonito, penzionera, svog favorita. Opstinski odbor Demokrata Budva daje drugu izjavu, da je Vlada Savjet ACV smijenila iz razloga da protivzakonito izaberu mene. Gospodo Demokrate, ja razumijem da imate potrebu da štitite Vašeg visokog funkcionera, koji je predmet izviđaja SDT zbog zloupotrebe službenog položaja, a koje u Vašim saopštenjima svjesno zanemarujete. Ubuduće, uskladite Vaše izjave da ne bi zbunjivali i obmanjivali javnost Crne Gore, kada se oglašavate po ovom pitanju”, rekao je Jušković.

Dodaje da ne bi komentarisao nizak nivo političke kulture saopštenja Demorkata.

“Ali bih Vas zamolio da pežorativni dio koji se odnosi na moju vazduhoplovnu djelatnost, padobranstvo, posmatrate u pravom svijetlu. Gospodo, bistru vodu ne mogu da pomute žabe koje krekeću. Toplo bih Vam posavjetovao da ne prejudicirate odluke sudske vlasti, obzirom da se predstavljate kao partija koja baštini demokratske vrijednosti. Po ovom pitanju završavam prepisku, osim ako želite da je nastavimo u TV duelu, gdje bi crnogorska javnost ocijenila ko govori istinu, a ko neistine”, zaključio je Jušković.

ADRIA.TV

Provjerite slična mjesta

Poligraf ‘ulaznica’ za ANB Crne Gore

Crnogorska Agencija za nacionalnu bezbjednost (ANB) namjerava da uvede poligrafsko ispitivanje kao jedan od način …