Grlić Radman: Spajić je proevropski političar, očekujemo da se Vlada formira što prije

Hrvatska, kao članica Evropske unije i NATO saveza, želi stabilnu i sigurnu Crnu Goru, evropski orijentisanu, poručio je šef diplomatije te države Gordan Grlić Radman.

Delegacije Crne Gore i Hrvatske, koje su predvodili državni sekretar Ministarstva vanjskih poslova Robert Markić i ministar vanjskih i evropskih poslova Hrvatske Gordan Grlić Radman, položile su danas vijence povodom obilježavanja 32. godišnjice uspostavljanja nekadašnjeg logora u Morinju i stradanja hrvatskih vojnika i civila.

“Mi smo saveznici kao NATO članice i što se tiče Hrvatske, tu će Crna Gora dobiti uvijek hrvatsku pomoć. Isto tako podržavamo novog mandatara Milojka Spajića, koji je proevropski političar u sastavljanju Vlade i očekujemo isto tako da se Vlada formira što prije. Crnogorska politička elita vodi računa i o hrvatskoj nacionalnoj zajednici, tako da se nadamo da će i u sljedećem sazivu Adrijan Vuksanović, koji je i član Skupštine, takođe dobiti ministarsko mjesto”, naveo je Grlić Radman, kako je prenio Radio Kotor.

Vijesti

Provjerite slična mjesta

UNESCO dao saglasnost: Kotor uskoro dobija stadion dostojan grada

UNESCO je dao saglasnost na novi izgled stadiona FK “Bokelj”- objavio je predsjednik Opštine Kotor …