Krvavac: Ko nije mijenjao partiju u glavi, neće imati dilemu o programu PES-a

Ko god programski nije mijenjao u glavi partiju, onda neće imati dilemu – 44. Vladi je zamajac upravo program na putu do Evrope sad 2, kazao je funkcioner Pokreta Evropa sad Branko Krvavac.

On je istakao da je PES u svakom smislu jedini sušinski programski prepoznat na političkoj sceni.

Podsjećam da su rezultati ekonomskog programa Evropa sad 1, čiji je tvorac predsjednik PES-a sa saradnicima, donijeli dobro građanima, privredi i državi. Dakle, ko god programski nije mijenjao u glavi partiju, onda neće imati dilemu – 44. Vladi je zamajac upravo program na putu do Evrope sad 2 – poručio je Krvavac na svom Fejsbuk profilu.

Podsjećamo, predsjednik Crne Gore i jedan od osnivača PES-a Jakov Milatović kazao je u intervjuu Vijestima da je zabrinjavajuće što se dijalog oko formiranja Vlade ne vodi na programskim osnovama, što smatra važnijim od toga koje partije će sačinjavati Vladu.

On je naveo da je za njega principijelno neprihvatljivo da “bilo koji politički subjekt koji je dobio povjerenje određenog broja građana, pa ni Za budućnost Crne Gore, može unaprijed biti isključen iz učešća u vlasti”.

Provjerite slična mjesta

UNESCO dao saglasnost: Kotor uskoro dobija stadion dostojan grada

UNESCO je dao saglasnost na novi izgled stadiona FK “Bokelj”- objavio je predsjednik Opštine Kotor …