ADŽIĆ: Napad na policijskog službenika je napad na Crnu Goru, nijedan neće proći nekažnjeno

Kao što je javnost već upoznata, prilikom narušavanja javnog reda i mira koje se dogodilo 21. avgusta u diskoteci Top Hill u Budvi, došlo je i do napada na policijske službenike, koji su tom prilikom preduzimali policijska ovlašćenja, saopštio je ministar MUP-a Filip Adžić.

I pored toga što je tuzilac u Osnovnom državnom tužilastvu u Kotoru tada saopštio da u radnjama počinilaca nema elemenata krivičnog djela, nakon sagledavanja svih činjenica i okolnosti od strane menadžmenta Uprave policije, kao i dokaza koje su policijski službenici prikupili, službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva će protiv lica koja su vinovnici ovog događaja, zbog sumnje da su počinili krivično djelo, podnijeti odgovarajuće krivične prijave.

Napad na svakog policijskog službenika je ujedno i napad na Crnu Goru i takvo ponašanje pojedinaca neće biti tolerisano.

“Ministarstvo unutrašnjih poslova će štititi svakog službenika koji časno, pošteno i u skladu sa zakonom obavlja svoje poslove i zadatke i adekvatno odgovoriti u cilju zaštite njihovog integriteta i Ministarstva unutrašnjih poslova kao institucije”, zaključio je Adžić.

Provjerite slična mjesta

UNESCO dao saglasnost: Kotor uskoro dobija stadion dostojan grada

UNESCO je dao saglasnost na novi izgled stadiona FK “Bokelj”- objavio je predsjednik Opštine Kotor …