evropasad

PES: SDT i Novović udarili u centar kriminalne hobotnice

Hapšenje Veselina Veljovića, jednog od stubova mračne trodecenijske vladavine DPS-a kojem se pripisuje koordinacija i učestvovanje u svim nepočinstvima te vlasti, dokaz je ne samo da SDT i GST Vladimir Novović imaju hrabrosti, već da imaju znanja i volje da se uhvate u koštac sa najopasnijim djelovima kriminalne hobotnice u Crnoj Gori.

Ovo je najbolji odgovor na specijalni rat koji protiv SDT i GST vodi dio političara preko svojih izvršilaca – njima bliskih medijskih djelatnika. Za ozbiljan pristup istragama i pripremi predmeta, a koje zahtjeva veliko vrijeme i rad, neozbiljni političari to predstavljaju neradom i nedostatkom hrabrosti.

Možemo samo da se zapitamo, kakav bi tek rezultat imalo SDT, da imaju punu podršku od policije i ANB, čiji djelovi u koordinaciji sa dijelom političara permanentno opstruiraju SDT i dio su specijalnog rata protiv Novovića.

Formiranjem 44. Vlade, SDT će dobiti punu podršku od svih institucija, pogotovo od policije i ANB, čime će nam ovakve akcije biti svakodnevne i redovne.

Provjerite slična mjesta

Drugi najveći turoperator u Evropi poručuje Njemcima: „Dođite u Crnu Goru, zato što je ovdje sve autentično“

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore (NTO CG) je domaćin DRV fvw Destination Forum-a, u okviru …