Zatvaraju se klubovi za penzionere u Podgorici

Klubovi za penzionere u Podgorici, odlukom Glavnom grada, zatvaraju se. Ovu odluku starija populacija nije dočekala objeručke, ali su, kažu svjesni da pojedini klubovi i nijesu radili kako treba. Zato vjeruju da će uskoro biti izabrani novi kadar, te da će novi predsjednici mjesnih zajednica imati više sluha za pripadnike treće dobi.

Starija populacija u Podgorici ostaje bez omiljenih mjesta za okupljanje. Odluka Glavnog grada da zatvori klubove za penzionere razočarala je one kojima je to bilo mjesto druženja i razonode.

A da se mutilo tvrde i u Udruženju za zaštitu penzionera “Pravda” i Partiji penzionera, invalida i restitucije Crne Gore. Imaju, kažu, i dokaz da je Savez udruženja penzionera Crne Gore obavljao sumnjive poslove.

“Klubovi penzionera su radili u intersu nečijem, svom interesu, onoga ko ih je formirao, a svaki klub i svako ko se bavi trgovinomm, i uslužnim djelatnostima treba da plaća porez”, kazao je Momo Joksimović iz Partije penzionera, invalida i restitucije Crne Gore.

Iz Saveza udruženja penzionera Crne Gore nijesu odgovarali na naše pozive.

RTCG

Provjerite slična mjesta

UNESCO dao saglasnost: Kotor uskoro dobija stadion dostojan grada

UNESCO je dao saglasnost na novi izgled stadiona FK “Bokelj”- objavio je predsjednik Opštine Kotor …