Salon Privé: Poštujemo sve zakone CG i veliki smo donatori

Salon Privé d.o.o je pravno lice osnovano u Crnoj Gori, u potpunosti licencirano i regulisano od strane Ministarstva finansija za pružanje igara na sreću, saopšteno je iz te kompanije.
Salon Privé posluje u potpunosti u skladu sa svim važećim zakonima i propisima. Salon Privé se nadalje pridržava svih zakonitih naloga izdatih od strane nadležnog suda i/ili regulatora.
Salon Privé ima transparentnu vlasničku strukturu, koju vodi regulirano stručno lice.
Salon Privé ima stroge interne kontrole koje se odnose na poštovanje propisa i sprečavanje pranja novca sa posebnim službenikom za prijavu pranja novca.

Salon Privé je međunarodno priznati brend koji predstavlja višemilionsku investiciju u crnogorsku privredu koja rezultira direktnim i indirektnim zapošljavanjem stotina ljudi.
Salon Privé je veliki donator niza dobrotvornih akcija u Crnoj Gori, sponzor dva nacionalna sporta i vatreni podržavalac kulturnih i građanskih tijela i manifestacija u
Crnoj Gori. Salon Privé se raduje nastavku širenja i budućim investicijama u Crnoj Gori, doprinoseći ekonomiji i stvaranju radnih mesta.

Provjerite slična mjesta

UNESCO dao saglasnost: Kotor uskoro dobija stadion dostojan grada

UNESCO je dao saglasnost na novi izgled stadiona FK “Bokelj”- objavio je predsjednik Opštine Kotor …