Abazović: Glasajte slobodno, cilj je da zajednički Crnu Goru odvedemo u EU

Izjava predsjednika Vlade Crne Gore dr Dritana Abazovića – Glasajte slobodno, cilj je da zajednički Crnu Goru odvedemo u EU.

Premijer Dritan Abazović kazao je da su izbori u nedjelju, 11. juna još jedan demokratski ispit i pozvao građane da glasaju slobodno.

“U prethodnih godinu dana donijeli smo mnogo teških, ali važnih odluka za budućnost naše zemlje. Vodili smo se isključivo nacionalnim interesima Crne Gore. Srećan sam što su teme koje nas svađaju prošlost, a što je fokus svih političkih subjekata na ekonomskom prosperitetu Crne Gore”, rekao je on.

Kazao je da svi treba da teže cilju da Crna Gora postane nova članica Evropske unije.

“Zato je u nedjelju još jedan demokratski ispit. Dajte da ga prođemo na najbolji mogući način. Izađite na izbore krajnje tolerantno, relaksirano, iskoristite građansku dužnost i izaberite one za koje mislite da nas najbolje mogu voditi u narednom periodu. Cilj je da se takmičimo u dobru. U to ime, želim svima puno uspjeha, a Crnoj Gori da što prije postane nova članica Evropske unije. Nek je vječna Crna Gora”, kazao je Abazović u videu koji je objavila Vlada.

VIjesti

Provjerite slična mjesta

Radojičić: Distrikt Srbija i Crna Gora potpisao sporazume sa Južnom Afrikom, Bocvanom, Mozambikom i Esvatini

Guverner Rotari Distrikta Srbija i Crna Gora Aleksandar Radojičić prisustvovao je sa svojim timom na …