Adžić u Nikšiću: Nastavljamo sa snažnim udarima na kriminalne organizacije

Dobri rezultati na planu oduzimanja oružja pokazatelj su volje i odlučnosti da Crnu Goru učinimo sigurnijim mjestom za život, zaključak je sastanka ministra unutrašnjih poslova Filipa Adžića sa načelnikom Odjeljenja bezbjednosti Nikšić.

Sagovornici su se saglasili da je bezbjednosna situacija u Nikšiću povoljna, te da se građani i posjetioci ove opštine mogu osjećati sigurno. Razlog tome je i veliki broj akcija kojima je zadat snažan udarac organizovanom kriminalu i članovima organizovanih kriminalnih grupa. Sa tim aktivnostima nastavljamo i dalje, kazao je ministar Adžić.

Sastanak je bio prilika da policijski službenici upoznaju ministra sa izazovima sa kojim se suočavaju i svim aktuelnim pitanjima koja se tiču nadležnosti policije.

Ističući da je za rad policije i kvalitetne rezultate neophodno investiranje u opremu, ali i ljudske resurse, ministar je istakao da će u narednom periodu uložiti dodatne napore u pravcu omogućavanja policiji da bude još efikasnija, a građani zadovoljniji njenim radom.

Provjerite slična mjesta

Praznici doveli turiste, gužve na graničnim prelazima

Zbog povećanog prliva gostiju u Crnu Goru na svim graničnim prelazima u Herceg Novom zabilježene …