Svjetski poznata somelijerka boravi u Crnoj Gori

Paula Bosch, jedna od najboljih svjetskih somelijerki tačnije najbolja njemačka somelijerka svih vremena, ovih dana boravi u Crnu Goru. Razlog njene posjete su crnogorska vina i naše autohtone sorte. Domaćin njene posjete je NVO “Naše vino” iz Budve koji su pozvali uvaženu gospođu Bosch da svojim znanjem doprinese unapređenju kvaliteta crnogorskih vina i svojim autoritetom pomogne daljoj afirmaciji istih.
Gospođa Bosch karijeru je započela kao kuvarica, ali se brzo preorjentisala na vino i postala glavna somelijerka u hotelu Inter-Continental u Kelnu. Radila je u uglednim restoranima sa Michelinovim zvjezdicama, kao samostalna savjetnica za vino, a sve vrijeme se bavi pisanjem knjiga, eno-gastronomskih publikacija i vlastitog bloga.
Gospođa Bocsh ovih dana obilazi našu zemlju i naše vinarije gdje sabira utiske o gastronomskoj ponudi koju Crna Gora ima. Naša zemlja ima dugu tradiciju proizvodnje vina i najvećeg vinogarda u Evropi. Unapređenjem kvaliteta autohtonih sorti i kvalitetnim uparivanjem možemo da napravimo vrhunski autentični gastronomski proizvod. Gastro ponuda danas u turizmu zauzima značajno mjesto kao motiv putovanja.
Pored mora i sunca, kvalitetnog smještaja gost traži autentičnu lokalnu gastronomsku ponudu koja je usklađena sa novim trendovima.
Gospođa Bosch je smještena u Hotelu Maestral u Pržnu gdje joj je pružen vrhunski ugođaj na atraktivnoj lokacji, ostaje još da je naši vinari oduševe kako bi dobili prestižnu markicu by Paola Bosch čime daje preporuku i garantuje kvalitet.
https://paula-bosch.de/ueber-mich-2/

Mediabiro

Provjerite slična mjesta

Praznici doveli turiste, gužve na graničnim prelazima

Zbog povećanog prliva gostiju u Crnu Goru na svim graničnim prelazima u Herceg Novom zabilježene …