Službenik granične policije uhapšen s 23kg marihuane

Granična policija Srbije zaplijenila je više od 23 kilograma marihuane i uhapsila crnogorskog državljanina D. R. (33) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je na graničnom prelazu Gostun, na ulazu u Srbiju, pregledom automobila kojim je upravljao osumnjičeni, u branicima vozila pronašla 23,6 kilograma marihuane spakovane u 44 paketa.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Užicu, saopštio je MUP Srbije.

Crnogorska policija obaviještena je od strane kolega iz granične policije Republike Srbije da je danas na granici sa tom državom, na graničnom prelazu Gostun, lišen slobode državljanin Crne Gore D.R. kod kojeg je u vozilu pronađena opojna droga marihuana, potvrdili su u saopštenju.

Dodali su da je posrijedi lice kome je prije ovoga događaja odgovarajućim zahtjevom započet postupak donošenja rješenja o prestanku radnog odnosa u Ministarstvu unutrašnjih poslova – Upravi policije, odnosno statusa policijskog službenika granične policije.

Provjerite slična mjesta

Poligraf ‘ulaznica’ za ANB Crne Gore

Crnogorska Agencija za nacionalnu bezbjednost (ANB) namjerava da uvede poligrafsko ispitivanje kao jedan od način …