SAD donirale Upravi policije opremu vrijednu oko četiri miliona dolara

Direktor Uprave policije Zoran Brđanin je sa predstavnicima Ambasade Sjedinjenih Američkih Država potpisao danas Memorandum o razumijevanju između SAD-a i Uprave policije Crne Gore, kao i dokument o donaciji opreme u vrijednosti oko četiri miliona dolara.

Direktor Brđanin zahvalio je Ambasadi SAD-a na vrijednoj donaciji, koja će umnogome poboljšati uslove rada Sektora policije posebne namjene, ali i na dosadašnjoj podršci u jačanju ljudskih i materijalno – tehničkih kapaciteta Uprave policije, kao i saradnji u oblasti sprovođenja zakona.

Donirana oprema će omogućiti jedinicama u Sektoru policije posebne namjene da efikasnije nastave ispunjavanje svoje važne misije – zaštite građana Crne Gore, a potpisivanje današnjih dokumenata predstavlja potvrdu partnerskih odnosa i spremnosti za kontinuirano unaprjeđenje saradnje u zajedničkom suočavanju sa svim bezbjednosnim izazovima.

Obje strane iskazale su zadovoljstvo potpisanim dokumentima, uz uvjerenje da će se tradicionalno dobra saradnja nastaviti i u budućem periodu.

Provjerite slična mjesta

UNESCO dao saglasnost: Kotor uskoro dobija stadion dostojan grada

UNESCO je dao saglasnost na novi izgled stadiona FK “Bokelj”- objavio je predsjednik Opštine Kotor …