Hilton grupacija zainteresovana za Hotel As

Hilton grupacija zainteresovana je za Hotel As u Perazića do, kazao je predsjednik odbora direktora HG Budvanska rivijera Mijomir Pejović u emisiji Link Radija Crne Gore.

Sredinom ovog mjeseca smo ja i izvršni direktor Hotelske grupe “Budvanska rivijera” Jovica Gregović boravili u Londonu, i imali smo sastanak sa predsjednikom Hilton grupe za Evropu Afriku i Srednji Istok Sajmonom Vinsentom, i mogu reći da je Hilton grupacija zainteresovana za Hotel As u Perazića do”, poručio je Pejović.

Istakao je da je Hilton grupacija to prepoznala kao ogroman potencijal.

“A mi smo to prepoznali kao ogroman potencijal ne samo za Budvansku rivijeru, nego i za Opštinu Budva i za cijelu Crnu Goru”, kazao je Pejović.

Naglasio je da ukoliko naše pravosuđe bude malo bržim koracima išlo u pravcu rješavanja tog problema, tim prije ćemo imati Hilton grupu u Crnoj Gori.

“Nažalost taj problem traje 20 godina, toliko je prošlo od privatizacije hotela As, a već 6 godina naše pravosuđe ne postiže rezutate koje bi trebalo, tj. ne postiže proces raskida kupoprodajnog ugovora koji je zaključen 2002. godine. Trenutno je ta jedna prepreka koja nas sprečava da konkretnije uđemo u sve to. Nadam se da ćemo ovih mjeseci korak po korak ići, te da ćemo uspjeti tu investiciju zaokružimo za dobrobit i Budve i Crne Gore”, kazao je Pejović.

RTCG

Provjerite slična mjesta

Mekalister: Crna Gora je predvodnik, pozitivna atmosfera iz Podgorice donijeta u Brisel

Premijer Crne Gore Milojko Spajić kazao je da je proširenje EU na Zapadni Balkan pitanje …