Radović predao dužnost Brđaninu

Izvršena je primopredaja dužnosti između dosadašnjeg vršioca dužnosti direktora Uprave policije Aleksandra Radovića i Zorana Brđanina, koji prema presudi Upravnog suda nastavlja mandat na poziciji direktora Uprave policije, saopšteno je iz Minisatrstva unutrašnjih poslova.

Kako je saopštio ministar tog resora Danilo Šaranović, ovo je posljedica opredjeljenja Vlade Crne Gore da poštuje sudske odluke.

“Nakon obavljene tehničke primopredaje bila je prilika da porazgovaramo o prioritetima rada, već sprovedenim reformama i planiranim brojnim aktivnostima usmjerenim na unapređenje rada Uprave policije u svim oblastima. Bez obzira što su se od formiranja ove Vlade dogodile tri tranzicije na poziciji direktora, postignuti rezultati govore da gradimo sistem koji je funkcionalan, otporan i spreman da odgovori na sve izazove koji se pred nama nalaze”, navodi Šaranović.

Naglasio je da je sa sva tri direktora imao profesionalnu i saradnju usmjerenu na dobrobit sistema, jer je fokus na postizanje pune funkcionalnosti cijelog organa odraz i lične i kolektivne odgovornosti.

“Tim putem nastavljamo i dalje, jer su svaka funkcija i mandat prolazni, a postignuti rezultati jedino što ostaje i iza sistema i pojedinca”, zaključuje Šaranović.

RTCG

Provjerite slična mjesta

Sastanak CBCG i Jedinstvenog odbora za sanaciju kreditnih institucija

Guvernerka Centralne banke Crne Gore dr Irena Radović sastala se danas sa stalnim članom Odbora …