Mićović: Klikovcu je teško da povjeruje da su postojali poslovi i bez DPS članske karte

Iako su decenijama propagirali partitokratske principe zapošljavanja gdje je ,,prepoznaje te teren“ bila najznačajnija preporuka, bilo je i časnih ljudi koji su uspjeli da zaobiđu vašu matricu i zahvaljujući znanju i referencama koje su stekli i van granica Crne Gore, zavrijede određene pozicije i poslove, saopštila je Anđela Mićović, potpredsjednica podgoričkog PES-a.

Andrija Klikovac, odbornik DPS-a u Skupštini Glavnog grada implicirao je da je gradonačelnica Injac kadar njegove partije jer je predavala na jednom od privatnih univerziteta. Prof. dr Olivera Injac je duže od deceniju bila jedini predavač sa akademskim zvanjima iz oblasti studija bezbjednosti, sa znanjem koje je tokom više decenija sticala u zemlji i inostranstvu, a zbog svojih naučnih referenci učestvovala je u velikom broju međunarodnih aktivnosti i bila prepoznata kako jedan od vodećih stručnjaka iz ove oblasti ne samo u Crnoj Gori nego i šire.

“Ipak, upitala bih Klikovca da li ovom izjavom potvrđuje da su kao partija goreli od želje da drže ključ od svakog radnog mjesta u Crnoj Gori isto onako kako danas i sam Klikovac gori od želje da bude poslanik u Skupštini Crne Gore pa ne bira način i sredstva da se dokazuje različitim oblicima manipulativnih djelovanja”, zaključila je Mićović.

Provjerite slična mjesta

Sastanak CBCG i Jedinstvenog odbora za sanaciju kreditnih institucija

Guvernerka Centralne banke Crne Gore dr Irena Radović sastala se danas sa stalnim članom Odbora …