Bijelo Polje od 13.jula do 17.avgusta, mjesec dana sjajnog provoda za djecu i odrasle

Zajedničkim radom Turističke organizacije Bijelo Polje, Centra za kulturu i Centra za sport i rekreaciju javnih institucija u Bijelom Polju pokreće se novi projekat “ Ljeto u mom gradu “ koji je objedinio sve manifestacije u ljetnjem periodu i kreirao niz novih, čeka nas veoma dinamično ljeto i sjajan provod za djecu i odrasle.
Manifestacija počinje 13.jula obilježavanjem Dana državnosti Crne Gore, koncertom regionalne zvijezde Pedje Jovanovića.
Manifestacija se nastavlja svakodnevnim koncertima afirmisanih i neafirmisanih bendova iz Crne Gore i Bijelog Polja, nastupiće Edis Agić, Akademia rock bend, Kira bend, Extrim bend, M & M duo, Emil i Danilo, Akustična terapija itd.
Uz koncerte organizujemo i aktivnosti na rijeci Lim i Bistrici, flaj fišing na Bistrici (7.jula), spust prijateljstva ( 16.jula), medjunarodni kup u ribolovu ( 30.jul).
U nastavku nas očekuju sportski dogadjaji dje izdvajamo Memorijalni turnir “ Momo, Šaban , Vaso “ 53 po redu koji počinje 15.jula, Kraljevi basketa, turnir u basketu 23.24.25.avgusta.
Tradicionalni festival tamburaških orkestara počinje 26.jula a završava se 27.jula sa koncertom regionalne muzičke zvijezde Adila Maksutovića.
Veoma lijep segment manifestacije je dječji program sve počinje 14. jul. sa animatorima za djecu Bear of love Bijelo Polje, nastavljamo 15.jula. slikarska kolonija za djecu – “Djeca bojaju srcem “ a 18.jula. na očekuje pozorišna predstva za djecu „ Ne žuri stoj, čuvaj glavu druže moj „ . Dinamičan program se nastavlja 23.jul. sa muzičko scenski spektakl “Pokaži šta znaš”, 3.avgusta ide pozorišna predstava „ Misli zeleno „ i za kraj dječje bajke 5.avgust. oragnizujemo animatore i zabavljatore zajedno sa maskembalom.
Manifestacija će promovisati i aktivni turizam, šetačke ture i pokreće se i nova forma festivala “Cmiljača fest” 16 -17 avgusta koja će promovisati planinu Bjelasicu
Nova forma festivala je i elektronska muzika “ Summer fest “ White Field 2024, koji se organizuje 8 i 10.avgusta a nastupiće regionalne zvijezde elektronske muzike.
Koncertna priča se završava sa još jednom regionalnom zvijezdom Dzejlom Ramović, 9.avgusta.
Ostaje da pozovemo sve ljude dobre volje i sa pozitivnom energijom da dodju u Bijelo Polje i da provedu sjajne dane i proprate Ljeto u mom gradu, a sve planirano će se dešavati na glavnoj gradskoj ulici, naveo je Vladan Čampar iz Turističke organizacija Bijelo Polje.

Provjerite slična mjesta

PES: Vlada će imati skoro dvotrećinsku podršku, naša zemlja na pragu istorijskog pomirenja

Pokret Evropa sad je na sjednici Glavnog odbora donio jednoglasnu odluku za proširenje 44. Vlade, …