Tuzi, najveće gradilište u Crnoj Gori (VIDEO)


Tuzi – “Tuzi su trenutno najveće gradilište u Crnoj Gori”, proizilazi iz zvaničnih podataka. Predsjednik Opštine Tuzi Lindon Gjelaj je istakao značaj kontinuiranog ulaganja u razvoj infrastrukture koja će značajno poboljšati kvalitet života građana i privući nove investicije u ovaj kraj.

“Naša opština je postala centar intenzivnih građevinskih radova koji obuhvataju izgradnju novih puteva, renoviranje postojećih objekata, kao i izgradnju novih javnih sadržaja. Ovi projekti su od vitalnog značaja za budućnost Tuzi i njihov uspješan završetak će otvoriti nove mogućnosti za ekonomski razvoj i poboljšanje uslova života naših sugrađana”, kazao je Gjelaj.

On je dodao da je veliki broj projekata realizovan zahvaljujući saradnji sa državnim institucijama i međunarodnim partnerima, čime su obezbijeđena neophodna sredstva za finansiranje ovih inicijativa. “Ovo je rezultat timskog rada i zajedničkih napora da stvorimo bolju budućnost za našu zajednicu”, naglasio je Gjelaj.

Gjelaj je također naglasio važnost transparentnosti u realizaciji ovih projekata, uz redovno informisanje građana o napretku radova. “Želimo da naši građani budu informisani o svim fazama realizacije i da učestvuju u procesu donošenja odluka koje se tiču budućnosti naše opštine.”

Na kraju, Gjelaj je izrazio zahvalnost svim građanima Tuzi na strpljenju i podršci tokom perioda intenzivnih građevinskih radova, uz obećanje da će završetkom ovih projekata Tuzi postati još bolje mjesto za život.


Provjerite slična mjesta

Vlada će pomoći bivšim radnicima KAP-a da ostvare pravo na penziju

Vlada Crne Gore odlučila je da se bivšim zaposlenima KAP-a koji su nastavili da rade …