Spajić: Kolege iz opozicije preklinjale da premijerski sat bude u ponedjeljak

Kolege iz opozicije su preklinjale da premijerski sat bude u ponedjeljak, a ne u subotu, saopštio je danas predsjednik Vlade Crne Gore Milojko Spajić.

“Kad pristanem na to – novo nezadovoljstvo i optužbe. Kako da im udovoljimo?”, napisao je Spajić na društvenoj mreži Iks uz fotografiju na kojima se vide sinoćnje izjave poslanika Socijaldemokrata Crne Gore (SD) Nikole Zirojevića, šefa poslaničkog kluba Demokratske partije socijalista (DPS) Andrije Nikolića i predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića.

Na današnji tvit Spajića, odgovorio je Zirojević.

“Premijer ponovo (a čudi li nekoga) laže. Prvo i osnovno – Socijaldemokrate Crne Gore nikog ne ‘preklinju’, što se može jasno vidjeti iz načina na koji te tretiramo. Drugo, nikad nijesmo tražili da premijerski sat bude u ponedjeljak, a ne u subotu. Treće, i da je neko od kolega imao takav zahtjev, sjednica je zakazana i treba da se održi tada kada je zakazana. Ne može se u petak na subotu, kad provališ da si popio koju više pa ukapiraš da ćeš ujutro biti mamuran, mijenjati termin,”, napisao je Zirojević na Iksu.

VIJESTI

Provjerite slična mjesta

Nagrađuju turiste koji koriste javni prevoz, mogu dobiti besplatnu kafu ili kartu za muzej

Danska prijestolnica Kopenhagen pokrenula je nova inicijativa kojom želi “natjerati” turiste da više koriste ekološke …