OTVOREN NOVI PUT KOD GIMNAZIJE U TUZIMA

Tuzi, 29. jun 2024. – Predsjednik opštine Tuzi, Lindon Gjelaj, juče je svečano otvorio novoizgrađeni put kod Gimnazije, projekat ukupne vrijednosti od 411.369,96 eura. Ova značajna investicija dio je kontinuiranog napora opštine da ulaže u putnu infrastrukturu u svim djelovima opštine.

Na svečanosti otvaranja, predsjednik Gjelaj je istakao značaj ovog projekta za poboljšanje uslova života građana Tuzi. “Ovaj projekat je još jedan dokaz naše posvećenosti razvoju i modernizaciji putne infrastrukture,” izjavio je Gjelaj. “Opština Tuzi nastavlja da ulaže u sve aspekte infrastrukture kako bismo našim građanima obezbijedili bolje i sigurnije uslove za život.”

Projekat izgradnje puta kod Gimnazije predstavlja samo jednu od mnogih investicija koje se sprovode u opštini Tuzi, sa ciljem da se poboljša kvalitet života i omogući brži i sigurniji saobraćaj za sve građane.

Ovaj put će značajno olakšati pristup obrazovnim institucijama i poboljšati svakodnevni život stanovnika ovog dijela opštine. Opština Tuzi planira nastaviti sa ulaganjima u infrastrukturne projekte, osiguravajući tako stabilan i dugoročan razvoj za buduće generacije.

Provjerite slična mjesta

Bivši radnici “Vektra Boke” organizuje protestni skup 15. jula

NVO Udruženje radnika “Vektra Boka” organuzuje protestni skup u ponedjeljak, 15. jula, u 19 sati, …