Osvježi svoje ljeto uz specijalnu ponudu Air Montenegra

Vrijeme godišnjih odmora se bliži, a vi još uvijek niste odlučili gdje ljetovati? Air Montenegro će vam ponudom karata po specijalnim cijenama pomoći u tom izboru.
Bez obzira na to da li ste ljubitelj opuštanja na pješčanim plažama, aktivnog odmora ili pak uživate u istraživanju evropskih metropola, Air Montenegro vam omogućava da se bez planiranja mjesecima unaprijed, po povoljnim cijenama, prepustite ljetnjoj avanturi.
Za putovanja od 1. jula do 26. oktobra za naše putnike pripremili smo specijalne cijene karata, pa tako ka Ljubljani možete letjeti po cijeni karte od 59€ u jednom smjeru, dok cijena karte po smjeru za Beograd iznosi svega 45€. Karte za Frankfurt i Bratislavu dostupne su već od 69€ po smjeru, dok ljubitelji istoka imaju priliku da ka Izmiru i Istanbulu lete po cijeni od 79€ po smjeru.
Specijalne cijene odnose se na karte kupljene u periodu od danas, 27. juna do 9. jula, a uključuju sve takse, ručni prtljag od 8 kilograma i predati prtljag do 23 kilograma.
Požurite i iskoristite specijalnu ponudu za nezaboravno ljeto! Posjetite naš sajt www.airmontenegro.com, provjerite dostupnost karata i osvježite svoje ljeto uz destinacije Air Montenegra.

*Broj karata po specijalnim cijenama je ograničen.

Provjerite slična mjesta

ANALITIČAR: Ključni izazov spriječiti rast cijena, Vlada ima strategiju

Ekonomski analitičar Oleg Filipović kazao je, za Portal RTCG da će kroz najavljene mjere u …