Podrška CEC evropskih menadžera AMM-u

U susret Izbornoj Skupštini AMM-a, predsjednik Evropske konfederacije CEC gdin Maksim Legrand, je u ime Izvršnog odbora ove evropske organizacije, uputio pismo podrške Asocijaciji menadžera Crne Gore.

Saopštenje prenosimo u cjelosti u nastavku.

Izvršni odbor CEC evropskih menadžera podržava crnogorsku lidersku i menadžersku organizaciju, kao jednog od ključnih aktera u pomoći zemlji da krene ka članstvu u Evropskoj uniji.

U eri obilježenoj brzim tehnološkim napretkom, ekonomskim izazovima i razvojem regulatornog okruženja, uloga efikasnog menadžmenta usklađenog sa evropskim vrijednostima je značajnija nego ikada.

CEC evropski menadžeri su uvjereni da će posao koji obavljaju naše crnogorske kolege, pomoći i doprinijeti procesu proširenja EU, za koju smatram da je još važnija s obzirom na stratešku poziciju Crne Gore.

Ključni aspekti kojima se bave naše radne grupe, kao što su implementacija alata vještačke inteligencije, pametne promjene ili inkluzivnost na radnim mjestima, su neke od glavnih odgovornosti i izazova ispred menadžera. Iz tog razloga, verujemo da je evropska saradnja važnija nego ikada. Evropa, kao cjelina može da postigne konkurentnu ekonomiju sa jedinstvenim tržištem i uz poštovanje evropskog stuba socijalnih prava.

Crnogorski menadžeri i lideri igraju ključnu ulogu u ekonomskom rastu, podsticanju inovacija i obezbjeđivanju dobrobiti njihovih organizacija i zaposlenih. Njihova posvećenost izvrsnosti, brzom i efikasnom rješavanju problema i izazova, kontinuiranom rastu i napretku, odražava najviši standard evropskog menadžmenta.

CEC evropski menadžeri duboko podržavaju napore crnogorskih lidera u promovisanju održivih poslovnih praksi, jačanju konkurentnosti i doprinošenju široj evropskoj ekonomskoj stabilnosti.

Njihov rad doprinosi njihovoj organizaciji i služi kao dobar primjer liderstva unutar evropske zajednice.

Potvrđujemo stalnu podršku našoj članici u Crnoj Gori – Asocijaciji medadžera Crne Gore, nudeći resurse, ekspertizu, prlike za saradnju da pomognemo njihovom profesionalnom razvoju, organizacionom uspjehu i promociji misije i vizije.

Zajedno možemo da ostvarimo prosperitetnu budućnost obilježenu inovacijama, održivošću, zajedničkim rastom i liderstvom.

Provjerite slična mjesta

Dolar potonuo najniže u mjesec dana

Vrijednost dolara pala je i drugu uzastopnu sedmicu jer inflacija u SAD popušta, pa su …