GJELOSHAJ: Izmjenama zakona se spriječava jedna OKG da ukrade od opštine Tuzi preko milion eura

Neko da unajmi naslovnu stranu jednog medija kako bi plasirao ovakvu laž?

Piše: Nik Gjeloshaj, Albanski forum
Znam da su velike pare u pitanju koje se planiraju ukrasti, ali ovako i na ovakav način je nešto što mislim da nikad nijesam vidio u Crnoj Gori.
Svaka riječ sa naslovne strane je netačna, zamislite, baš svaka ispisana riječ i ovdje je bila neka velika muka, ali ću ukratko kao lider Albanskog foruma, kao predlagače izmjene zakona, ukratko objasniti:

 1. Jasno i glasno za sve, ovim izmjenama zakona se spriječava jedna OKG da ukrade od opštine Tuzi preko milion eura. Već postoji debela dokumentacija na osnovu koje se nadam da će SDT odraditi svoj dio posla.
 2. Predloženim zakonom, vraćamo rješenja iz zakona koji je važio do 30. decembra 2022. godine, a koji je izmijenjen u kasne sate 30 decembra 2022. godine samo zbog opštine Tuzi, nažalost tada novinar Kapor nije pisao tekstove, da se upita kako se donosi jedan zakon samo u cilju pokušaja uništenja/kradje jedne opštine.
 3. Tadašnjim izmjenama zakona koje je napisala jedna advokatska kuća, kako bi N.V. sa istom advokatskom kućom pripremila plan da ukrade preko milion eura od opštine Tuzi.
  Predloženim izmjenama zakona ćemo to spriječiti, izgleda nekoga zaboljelo, dogovorili podjelu plijena a izmjene zakona će ih spriječiti.
 4. S obzirom da u opštini Tuzi žive manjinski narodi, ovakav pristup i lažno informisanje je ujedno i antialbansko djelovanje, žestoko djelovanje protiv jedne nacionalne manjine kako bi se pokušala ista urušiti, kroz stalno targetiranje i pokušaje suzbijanja osnovnih prava.
 5. Dakle, muka je velika jer usvajanjem ovog zakona, primjenjivaće se zakon kao i do kraja 2022. godine i kao i svih ovih godina i neće biti ukradeno preko milion eura iz Tuzi.
 6. Zamislite, zakonom su bili predvidjeli da primjena bude retroaktivno sa svim rješenjima koja su izdata i naravno procenat su dogovorili za to.
 7. Pozivamo Plantaže da objave advokatski ugovor i iznos procenta u njemu, ko stoji i koje su rodbinske veze upletene.
  Da je sreće ovo bi već istraživao novinar Kapor, procenti su izgleda čudo.

(Facebook)

Provjerite slična mjesta

Aerodrom Tivat: Bolji rezultati nego lani

Kroz Aerodrom Tivat je u junu prošlo 157.736 putnika, 33.960 više neko u istom periodu …