Pižurica: Vlada prevazišla sva očekivanja, prvi put živimo demokratiju koja počiva na kompromisima

Poslanik Pokreta Evropa sad Miloš Pižurica kazao je da poslanici Demokratske partije socijalista i dalje žive u periodu vladavine jednog čovjeka.

Sada imamo jednu parlamentarnu većinu sastavljenu od više političkih subjekata, a mi prvi put živimo neku demokratiju koja počiva na kompromisima. Ti kompromisi, naravno, neće biti na štetu građana Crne Gore. Mogli smo da pričamo o velikim uspjesima Vlade“, kazao je Pižurica.

Poslanik PES-a je nabrojao sve poduhvate Vlade Milojka Spajića, govorio o iskoracima u prosvjeti, izgradnji novih bolnica, dobijanju IBAR-a, izgradnji škola i vrtića…

“Sproveden je popis, a imamo i pomak u evropskim integracijama”, rekao je Pižurica u emisiji “Slobodna zona” na TV Prva, a prenosi portal Borba.

Kako je rekao, kompletirane su sudske i tužilačke institucije, a uskoro ćemo imati i kompletiran prostorni plan Crne Gore, kao i za opštine.

“Dolaze nova radna mjesta, nove investicije, novi razvojni projekti, smanjenje cijena… Ova Vlada je uradila veliki posao za šest mjeseci i prevazišla je sva očekivanja. Očekujemo da nastave ovako ili još brže u sledećem periodu“, kazao je Pižurica.

ADRIA

Provjerite slična mjesta

Bivši radnici “Vektra Boke” organizuje protestni skup 15. jula

NVO Udruženje radnika “Vektra Boka” organuzuje protestni skup u ponedjeljak, 15. jula, u 19 sati, …