Nikolina Grba: Od fitness instruktorke do muzičke zvijezde

Nikolina Grba, dvadesetšestogodišnja Podgoričanka, otkriva svoju strast prema muzici koja je nadmašila njenu prvobitnu karijeru kao fitnes instruktorka. Sa samo 19 godina, Nikolina je zakoračila u svijet muzike, a već četiri godine aktivno se bavi pjevanjem.

„Od malih nogu, imala sam veliku želju da se bavim muzikom i družim se sa poznatim pjevačima,“ izjavila je Nikolina za portal CG Biznis. Njena ljubav prema muzici bila je očigledna još od najranijih dana, ali put do uspjeha nije bio jednostavan.

Na pitanje da li je ikada tražila posao u državnoj svojini, Nikolina odgovara odlučno: „Nijesam tražila posao u državnoj svojini jer nijesam sebe viđela na taj način. Sebe vidim na drugi način, a to je muzika.“

Nikolina je očigledno pronašla svoj poziv u svijetu muzike, gdje se osjeća najviše ispunjeno i ostvareno. Njeni nastupi su uglavnom po Crnoj Gori, ali njena popularnost raste i izvan granica zemlje, što joj omogućava da nastupa i u inostranstvu.

Jedno od ključnih pitanja za svakog izvođača je kako dolazi do svojih fanova i mušterija. Nikolina koristi moć društvenih mreža, posebno Instagrama, gdje je aktivna i gdje je prati veliki broj ljudi. „Mušterije me mogu pronaći putem društvene mreže Instagram, jer mi najviše pišu za posao i tako sklapam saradnju. Imam dosta pratioca,“ kaže ona.

Nikolina se vidi kao uspješna žena i buduća zvijezda. Njena pjesma „Čuvaj mi se sine“ od Baje i „Takva kosa crna moja, idealna žena“ donijele su joj veliku popularnost. „Jako sam tražena i poznata. Nastupi ove godine su mi zakazani do kraja godine,“ ponosno ističe.

Za mlade ljude koji žele da se bave muzikom, Nikolina ima jasnu poruku: „Ovaj posao je odgovoran i zahtjevan, ali sa puno emocija i ulaganja može biti isplatljiv. Treba dosta odricanja.“ Njena priča je inspiracija za sve one koji sanjaju o karijeri u muzici, pokazujući da uz trud i posvećenost, snovi zaista mogu postati stvarnost.

Nikolina Grba je primjer kako strast i upornost mogu voditi ka uspjehu, čak i kada se čini da su putevi do cilja složeni i izazovni. Njen uspon u svijetu muzike je tek početak, a njena energija i talent obećavaju svijetlu budućnost.

J.Š.

Provjerite slična mjesta

Bivši radnici “Vektra Boke” organizuje protestni skup 15. jula

NVO Udruženje radnika “Vektra Boka” organuzuje protestni skup u ponedjeljak, 15. jula, u 19 sati, …