Majka brutalno pretukla nastavnicu škole jer je njenom sinu zaključila dvojku

Nastavnicu biologije u Osnovnoj školi “Jovan Dučić” u Novom Beogradu napala je juče i teško povrijedila majka učenika ove škole.

Majka je došla na dan otvorenih vrata i pitala učiteljicu biologije zašto je njenom sinu zaključena dvojka, iako ima prosjek za trojku.

Pritom nije znala da se zbraja i ocjena iz prvog polugodišta, ispričala je za “Blic” učiteljica iz OŠ “Jovan Dučić”, koja je u pratnji povrijeđene kolegice otišla u bolnicu.

Kaže da je učiteljica biologije, kako bi riješila nesporazum, pozvala majku u kabinet. Ali, umjesto rješenja, došlo je do strašnog nasilja.

Majka učenika je zaprijetila da će otići kod direktorice, što je učiteljica biologije podržala. Međutim, iznenada se vratila. S vrata ju je, prema svjedočenju, počupala za kosu, oborila na pod i udarala glavom o pod.

“Nećeš nigdje više raditi, nećeš raditi u ovoj školi, zapamtit ćeš me, ne znaš ti ko sam ja. Pobit ću ti porodicu,” vikala je.

Pošto je bio odmor, pozive u pomoć napadnute učiteljice niko nije čuo, pa je bijesna majka nastavila da se iživljava i prijetila: “Niko te ne čuje, ubiću te.”

Tek tada je učiteljica uspjela da se otrgne i odjurila do policajca, ali on nije bio tu.

Zaposleni su zatim pozvali policiju koja je došla i uzela izjavu.

Majka koja je napala učiteljicu pred policijom je priznala da je završila kurs borilačkih vještina.

Do napada je došlo u popodnevnim satima, a učiteljica je kolima hitne pomoći prevezena u bolnicu.

Odlukom kolektiva O.Š. “Jovan Dučić” danas neće biti nastave u toj školi. Nastavnica je zadobila više povreda, a između ostalog i kontuziju grudnog koša.

KLIX

Provjerite slična mjesta

Predstavnik Ministarstva javne uprave, Jovan Kljajić, dobitnik prestižne IVLP Impact Award nagrade za 2024. godinu

Sa ponosom objavljujemo da je predstavnik Ministarstva javne uprave, Jovan Kljajić, dobitnik prestižne IVLP Impact …