ADVOKAT: Knežević ima dokaze da je ‘ničija kuća’ u vlasništvu Mila Đukanovića

Inspektori su nastavili sa detaljnom pretresom tzv. ‘ničije kuće’ u podgoričkom naselju Gorica u vezi koje je Specijalno državno tužilaštvo (SDT) formiralo predmet. U tom predmetu pretresom određenog telefonskog uređaja SDT je došlo do interesantnih informacija. To je nedavno kazao šef SDT-a Vladimir Novović, ističući da su prikupili i obavještenje od Duška Kneževića, vlasnika Atlas grupe.

Advokat Duška Kneževića Zdravko Đukanović kazao je za TVCG da će Knežević u dogledno vrijeme saopštiti tužilaštvu dokaze o vlasništvu nad “ničijom kučom”.

“Kada je riječ o saznanjima Duška Kneževića vezano za ‘ničiju kuću’ ta saznanja su vezana za to da je to kuća Mila Đukanovića. To nije kuća Ivanovića. Duško Knežević posjeduje i dokaze. On za sada nije iznio svoje izvore informacija i nije iznio saznanja koja posjeduje, ali će to u svakom slučaju u dogledno vrijeme saopštiti tužilaštvu”, kazao je Zdravko Đukanović, advokat Duška Kneževića.

Podsjetimo, riječ je o objektu za kojeg je vlasnik Atlas grupe Duško Knežević tvrdio da se gradi za bivšeg predsjednika Crne Gore i DPS-a Mila Đukanovića, a da je se samo formalno vodi na biznismena iz Podgorice Vladana Ivanovića.

Pripadnici Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO) juče su započeli pretres ovog objekta po nalogu Višeg suda.

RTCG

Provjerite slična mjesta

MITROVIĆ: Do kraja godine značajne promjene u upravljanju otpadom u Crnoj Gori

Zakon o upravljanju otpadom predstavlja prekretnicu za Crnu Goru jer postavlja temelje za smanjenje otpada, …