Završena tribina stadiona u Tuzima, potpredsjednik Gjeloshaj najavio gradnju još jedne

Potpredsjednik Vlade Nik Gjeloshaj obišao je danas radove na izgradnji gotovo završene tribine stadiona Dečića u Tuzima.

Gjeloshaj, koji je ovaj projekat počeo dok je bio predsjednik Opštine Tuzi, najavio je izgradnju još jedne tribine za tim koji je ove godine postao šampion Crne Gore u fudbalu.

Ovaj projekat ima za cilj unapređenje sportske infrastrukture u Tuzima, pružajući bolju podršku lokalnim sportistima i povećavajući kapacitet za organizaciju sportskih događaja. Kroz ovaj poduhvat, opština Tuzi pokazuje svoju posvećenost razvoju sporta i stvaranju boljih uslova za sve građane i sportiste.

Prva faza projekta obuhvatila je izgradnju tribine kapaciteta 1.080 mjesta. Nova tribina neće biti samo mjesto za gledaoce, već sadrži sve potrebne prostorije za organizaciju fudbalskih utakmica. U sklopu tribine izgrađene su i nove svlačionice za timove i službena lica, ambulanta soba, press sala i druge prateće prostorije.

Opština Tuzi, ovim projektom je dobila moderan i funkcionalan objekt koji će zadovoljiti sve potrebe kako sportista, tako i navijača.

Provjerite slična mjesta

Mujović: Elektroprivreda trpi velike gubitke zbog Željezare

EPCG trpi velike gubitke zbog rada Željezare. Pokrenuta je u prošlosti na način što jednostavno …