Ognjenu(7) potrebna pomoć za nastavak liječenja

Sedmogodišnjem Ognjenu Drobnjaku iz Bijelog Polja, koji boluje od teškog oblika autizma, hitno je potreban nastavak liječenja u Turskoj. Ognjen se bori sa izuzetno složenim zdravstvenim stanjem koje uključuje ozbiljne simptome kao što su agresivnost, nesanica, nemogućnost govora, i neregistriranje verbalnih komandi.

Njegova majka, Ravijojla Drobnjak, opisuje situaciju kao izuzetno tešku i apeluje na sve ljude dobre volje da pomognu. „Moje dijete ima težak oblik autizma, agresivan je, ne spava, ne govori i ne registruje kada mu neko nešto govori. Sada je stanje izuzetno teško. Potrebno je da nastavimo liječenje u Turskoj“, kazala je Ravijojla.

Za nastavak liječenja u Turskoj potrebno je prikupiti značajna novčana sredstva. Porodica Drobnjak se obraća svim sugrađanima, prijateljima, i svima koji su u mogućnosti da pomognu u ovoj teškoj situaciji.

Svi ljudi dobre volje koji žele i mogu pomoći malom Ognjenu, mogu to učiniti uplatom na žiro račun njegove majke, Ravijojle Drobnjak.

Broj žiro računa: 555-9003573769-13

Svaka pomoć je dragocjena i može značajno doprineti poboljšanju stanja malog Ognjena. Porodica Drobnjak unaprijed zahvaljuje svima na podršci i pomoći u ovim teškim trenucima.

J.Š.

Provjerite slična mjesta

VIJESTI: Izbori u Podgorici krajem septembra

Političari u Glavnom gradu pregovaraju o rješenju krize lokalne vlasti na više nivoa, po principu …