URA: Sad je svakome jasno da iza svih napada na nas stoji mafija

Građani tek na osnovu objavljenih sky prepiski mogu da shvate razmjere inkorporiranosti najveće kriminalne strukture u Evropi u crnogorske intitucije i naše društvo, ali i pritisaka sa kojima su se naši članovi i funkcioneri suočavali tokom borbe protiv kriminala kazali su Građanskog pokreta URA.

Iz Građanskog pokreta URA oglasili su se povodom objavljenih SKY prepiski između pripadnika koje targetiraju potpredsjednika Građanskog pokreta URA Filipa Adžića, dodajući da je sad svakome jasno da iza svih napada na URU stoji mafija.

Poručuju da nikada neće prestati da brane nacionalne interese Crne Gore jer je Građanski pokret URA 30. avgusta 2020. hrabro preuzeo baklju slobode i obećao građanima da će se izboriti za promjene i da mafija više neće vladati Crnom Gorom.

-,Od tog trenutka URA je postala trn u oku svih onih koji su, godinama koristeći državne poluge moći, stvarali kriminalna i biznis carstva i koji su posredstvom medija, analitičara, građanskih aktivista, intelektualaca, nevladinih organizacija i političkih partija, koje su finansirali, pokrenuli brutalnu kampanju laži i podmetanja i neviđenog pritiska kako bi onemogućili da mafija izgubi kontrolu nad državom. Kako nijesu uspjeli da nas slome krenuli su u još brutalnije aktivnosti zadužujući svoje ljude da organizuju progon naših članova i njihovih familija. Ipak, URA je pokazala čvrstinu i spremnost na svaku vrstu žrtve kako bi oslobodila državu iz ralja kriminalnih struktura i snažno se sa njima obračunala – naglašavaju iz URE u reagovanju.

DAN

Provjerite slična mjesta

VIJESTI: Izbori u Podgorici krajem septembra

Političari u Glavnom gradu pregovaraju o rješenju krize lokalne vlasti na više nivoa, po principu …