URA: Strah od “superfinala” pokrenuo lavinu napada na Abazovića

Odavno smo najavili da kriminalne strukture pripremanju svog novog “konja za trku”, a ovih dana se ta teza ispostavlja u potpunosti tačnom, saopšteno je iz GP URA.

Ko je u to mogao da posumnja nakon što je Zoran Lazović javno podržao formiranje Spajićeve vlade? Danas su se u potpunosti razotkili nakon što je i više nego očigledno da se saopštenja Pokreta Evropa sad pripremaju u propagandno-medijskoj kuhinji najjačih kriminalnih strukura u Evropi, istakli su iz Građanskog pokreta URA u odgovoru na današnje navode Pokreta Evropa sad dodajući da se ta partija više ne sakriva i da je klan ‘Grand‘ u potpunosti preuzeo kontrolu nad njima a da im saopštenja liče na medijski tim koji je preuzeo Duško Golubović.

Iz URA-e navode da Spajić i njegove kolege nastavljaju tamo gdje su gazde stale i da su očito poremećeni zajednički interesi, kriminalne aktivnosti, poput šverca cigareta, ali i “uklanjanje” svih onih koji smetaju u izvršavanju istih.

– U strahu od ishoda ‘superfinala‘, ujedinjeni oko odbrane lika i djela svog krovnog političko-kriminalnog šefa, PES je otvoreno stao u zaštitu klana ‘Grand‘, naglašavaju iz URA-e.

Iz URA-e dodaju da je očito da su novu “Grand” koaliciju zaboljeli nedavno objavljeni rezultati od strane organa Vlade Crne Gore, Direkcije za carinski sistem, koji svjedoče o rezultatima rada Abazovića na zaustavljanju višedecenijskog šverca cigareta preko Crne Gore, gdje je naša država od akciza na duvanske proizvode ostvarila rekordan prihod od 100 miliona eura, a šverc gotovo u potpunosti nestao.

Pripremite se za “šemu broj 2”, vjerovatno će vas dobro zaboljeti, zaključili su iz Građanskog pokreta URA.

Provjerite slična mjesta

Popa: Postizanje IBAR-a nevjerovatan timski rad na svim nivoima

Ambasadorka EU u Crnoj Gori, Oana Kristina Popa govorila je o značaju dobijanja pozitivnog Izvještaja …