Smijenjen rukovodilac PJ Andrijevica

VD direktora Uprave za gazdovanje šumama i lovištima, Miloš Rajković smijenio je danas rukovodioca Područne jedinice Andrijevica, zbog brojnih propusta u radu u prethodnom periodu.

Naime, analizom poslovnih aktivnosti, konstatovani su propusti u radu, velike neregularnosti i produženo trajanje lošeg rada i poslovnih rezultata ove područne jedinice. Takođe, jedan od razloga smjene je i neosnovano dovođenje u negativan kontekst menadžmenta Uprave za gazdovanje šumama i lovištima tokom lokalnih izbora u Andrijevici, zbog čega je bilo neophodno da se reaguje.

Rajković je poručio da isključivo rad, disciplina i odgovornost moraju biti osnov u svakoj područnoj jedinici Uprave, kao i postizanje konkretnih i vidljivih rezultata, a ne politika i izborne kampanje. Uprava i njen menadžment će nastojati da naprave kvalitetan i snažan tim ljudi u svakoj područnoj jedinici koji isporučuje mjerljive rezultate i radi za dobrobit crnogorskih šuma, ne abolirajući pri tome nikoga od odgovornosti i ne tolerišući ničiji nerad.

Provjerite slična mjesta

Pribilović: Trenutno u Budvi boravi blizu 22.000 turista

Budva je ove godine imala veoma dobru predsezonu i početak ljetnje turističke sezone, saopšteno je …