Ministarstvo: Prijavite se za člana Odbora direktora ŽPCG

U susret predstojećim Skupštinama akcionara u AD „Željeznički prevoz Crne Gore“ i AD „Održavanje željezničkih voznih sredstava“, Ministarstvo saobraćaja i pomorstva, u ime državnog kapitala, poziva sve kandidate koji su zainteresovani za članstvo u Odboru direktora, da nam pošalju svoj CV putem e-mail adrese: zeljeznica@msp.gov.me. Javni poziv će biti otvoren do 7. juna 2024. godine, nakon čega će biti izvršen odabir najboljih kandidata.

Pozivamo sve zainteresovane kandidate, koji putem članstva u odborima direktora svojim stručnim kvalifikacijama, dosadašnjim radnim iskustvom i referencama iz oblasti finansija mogu dati doprinos unapređenju poslovanja kompanija, da se prijave.

Takođe, očekujemo da je kandidat spreman da interes privrednog društva u svakom momentu mandata stavi ispred ličnog, političkog ili bilo kojeg drugog interesa.

Ministarstvo saobraćaja i pomorstva raspisuje javni poziv iz razloga što je nedavno završen otkup akcija manjinskih akcionara u oba društva, te stoga se vrši popuna po jednog mjesta u Odborima direktora oba društva.

Provjerite slična mjesta

Mujović: Elektroprivreda trpi velike gubitke zbog Željezare

EPCG trpi velike gubitke zbog rada Željezare. Pokrenuta je u prošlosti na način što jednostavno …