Andrić: Djecu prevarene radničke klase ne mogu ismijavati “patriote” koje su ojadile ovu državu

Sramni napadi internet “junaka” i atak prema Ženi i poslanici Jeleni Nedović samo je još jedan sraman i kukavički čin političkih neistomišljenika, saopštila je poslanica PES-a Jelenka Andrić.

Vi “hrabri” bi radije o kupljenim vam diplomama, Bahamima ili stanovima u City kvartu? Patike dva broja više – nisu vaš nivo, vi ste “intelektualci” i “patriote”, a mi, djeca prevarene radničke klase, mi smo za ruganje i ismijavanje?! Pa što se onda krijete iza lažnih profila i botova, što ne dođete lično u parlament i kažete poslaniku ili poslanici, sve u lice? 

“Dok ste vi, a kasnije i vaša djeca, kupovali torbice i bundice po Milanu ili Parizu, crnogorska djeca su išla u istim PATIKAMA koje postaju simbol otpora zahvaljujući vama nepomenicima”, saopštila je Andrić.

Znate vi dobro da smo većina nas u ovoj našoj ojađenoj državi, bili u istim patikama svih ovih godina, ne samo Jelena Nedović. Mi, djeca poštenih i časnih radnika, koji i danas čekaju zarađene plate još iz 2000-ih i koje ste preko noći ostavljali pred kapijama nekadašnjih privrednih giganata i prodavali vašim poslovnim partnerima. 

Sad vam smeta što više dočekasmo, od vašeg pada 30.avgusta, promjene i slobodu pa nismo u “patikama” koje ste nam vi “svezali “. Zato su vam i reagovanja ovakva. Sramna. Površna. Bijedna. 

Provjerite slična mjesta

Jezera, Medun i Duklja turistički aduti Podgorice

Oko 44.000 turista registrovano je u Podgorici do kraja aprila, a ostvareno je oko 86.000 …