Air Montenegro učestvuje na DRV fvw Destination forumu   

Predstavnici kompanije Air Montenegro učestvovali su na panel diskusiji, poslovnoj radionici i B2B sastancima, održanim u sklopu DRV fvw Destination Forum-a. Događaj je organizovan u Podgorici i predstavljao je završnicu studijskog putovanja DRV – njemačkog udruženja tour operatora, turističkih agencijja, avio kompanija i tamošnjih medija. Boravak renomirane stručne grupe koju je činilo oko 60 DRV članova, organizovala je NTO u saradnji sa partnerima, dok je Air Montenegro bio oficijelni prevozilac učesnika Foruma.

Forum je otvorio Premijer Crne Gore, gospodin Milojko Spajić. Na panelu koji se tiče avio-povezanosti, učestvovali su Ministar saobraćaja i pomorstva, gdin Filip Radulović, v.d. direktora Aerodrom CG, gdin Vladan Drašković i dr Aleksandra Gardašević Slavuljica, članica Odbora direktora Air Montenegra.

“Avio-povezanost predstavlja ključni faktor za unaprjeđenje turističke i ekonomske saradnje između dvije zemlje. Direktni letovi omogućavaju bržu i efikasniju razmjenu ljudi i roba, čime se dodatno učvršćuju prijateljski odnosi i otvaraju nove poslovne mogućnosti”, istakao je ministar Radulović. 

Dr Aleksandra Gardašević-Slavuljica se osvrnula na značaj njemačkog tržišta i kompanijsku namjeru da proširi mrežu destinacija ka ovoj zemlji: “Tržište Zapadne Evrope i Njemačke je u našem fokusu. Vjerujem da će ovaj Forum još intenzivnije povezati naše destinacije i da će rezultirati iznalaženjem win-win solucija za sve stejkholdere.” 

Učesnici Foruma su iskazali neskriveno oduševljenje ljepotama naše zemlje i istakli namjeru da Crnu Goru uvrste u svoju ponudu u predstojećem periodu.

Provjerite slična mjesta

Pribilović: Trenutno u Budvi boravi blizu 22.000 turista

Budva je ove godine imala veoma dobru predsezonu i početak ljetnje turističke sezone, saopšteno je …